Ny ledende oversygeplejerske til Afdeling for Rygmarvsskader

Hanne Folden Lindholdt bliver en del af afdelingsledelsen på Glostrup Hospitals Afdeling for Rygmarvsskader fra 1. juni. Hun kommer bl.a. med erfaring fra en stilling som oversygeplejerske på Bornholms Hospital.

Afdeling for Rygmarvsskader i Hornbæk får en ny ledende oversygeplejerske med stor ledelseserfaring, når 54-årige Hanne Folden Lindholdt bliver en del af afdelingsledelsen 1. juni. Hun har bl.a. været oversygeplejerske på akutområdet og anæstesien på Bornholms Hospital, ligesom hun har en Master i sundhedsledelse. Hanne Folden Lindholdt kommer fra en stilling som sektionsleder i Den Præhospitale Virksomhed.


- Jeg glæder mig til at være med til at lede en afdeling, der løser en vigtig specialopgave for hele Østdanmark. Som ung sygeplejerske arbejdede jeg en periode med patienter med rygmarvsskade på Rigshospitalet, og det gjorde stort indtryk at se, hvor meget patienterne udviklede sig når de havde været indlagt på afdelingen i Hornbæk, siger Hanne Folden Lindholdt.

I løbet af de næste år bliver der bygget en helt ny neurorehabiliteringsbygning på Glostrup Hospital, som Afdeling for Rygmarvsskade skal flytte ind på i 2018.

- Jeg ser frem til at være en del af den proces og være med til at fastholde og udvikle den høje kvalitet i tilbuddene til patienterne både op til og efter flytningen, siger Hanne Folden Lindholdt.

Afdelingsledelsen på Afdeling for Rygmarvsskader vil fra 1. juni bestå af Hanne Folden Lindholdt, ledende terapeut Mette Molin samt ledende overlæge Birgitte Hansen.

Redaktør