Ny centerdirektør på Rigshospitalet

Leif Panduro Jensen er fra den 1. september 2014 ansat som centerdirektør for Finsencentret på Rigshospitalet

​​​

Leif Panduro Jensen er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1985, speciallæge i karkirurgi i 1997 og Master of Health Management fra Copenhagen Business School 2010.

Leif Panduro Jensen kommer fra en stilling som vicedirektør på Nordsjællands Hospital. Han har tidligere været overlæge og kvalitetsansvarlig ved Karkirurgisk Klinik på Rigshospitalet. Inden da var han ledende overlæge for karkirurgien på Gentofte Hospital.

Mangeårig og bred ledelseserfaring, et stærkt fokus på at fagligheden understøttes af data i den patientnære ledelse samt nationalt og lokalt engagement i kvalitetsudvikling karakteriserer Leif Panduro Jensen, der er 58 år og bosat i københavnsområdet.

Finsencentret er et af Rigshospitalets otte centre. Centrets behandlingsområde er kræftsygdomme, blodsygdomme, gigtsygdomme og infektionssygdomme. Centret står også for strålebehandling og vaccination. Centret arbejder tværgående med systematisk patientinddragelse og har stor forskningsaktivitet. Centret har fire klinikker og mere end 1200 ansatte.


Redaktør