Neurokirurgisk Ambulatorium og epilepsibehandling er under samme tag

Flytning: Neurologer og neurokirurgisk personale skal nu dele hus og samarbejde i det daglige, efter at Neurokirurgisk Ambulatorium er flyttet ind i bygning 85.

​​​

Siden juni sidste år har Neurokirurgisk Ambulatorium levet lidt af en nomadetilværelse, efter de flyttede væk fra opgang 3 på 9. sal. I december fik de igen fast grund under fødderne, da de flyttede ind i deres nye lokaler i bygning 85. Det betyder, at det Neurokirurgisk Ambulatorium nu deler hus med Epilepsiklinikken. Selvom specialerne er forskellige, har det vist sig at være en fordel at lægge de to ambulatorier sammen.

”Tanken var ret ny for os, fordi vi var vant til at ligge tæt på de andre neurokirurgiske afdelinger. Men det er en fordel, at ligge sammen med et andet ambulatorium. Her er langt mere ro for patienterne og plads til fordybelse,” siger Louise Bisgaard, afdelingssygeplejerske på Neurokirurgisk Ambulatorium.

Neurokirurgisk Ambulatorium sørger stadig for at holde en tæt kontakt til de neurokirurgiske sengeafsnit, der hver dag sender en sygeplejerske ned fra afsnittet til ambulatoriet.

Nye undersøgelsesrum og venterum

Den nye plads har gjort det muligt for ambulatoriet at indrette undersøgelsesrum til sygeplejerskerne. Ligesom der er blevet indrettet en neurokirurgisk operationsstue til operationer af karpaltunnelsyndrom.

Samtidig med at ambulatoriet flyttede ind, blev venterum og modtagelse bygget om til glæde for patienterne i både ambulatoriet og Epilepsiklinikken.


Redaktør