Hjertestarterdagen på Rigshospitalet 16.10.2014

I anledning af Hjertestarterdagen den 16. oktober 2014 holder Rigshospitalet Hjertestartermøde for offentligheden og Hjertestarterkonference for fagfolk. Begge arrangementer er gratis.

​​​​

Den 16. oktober er der Hjertestarterdag i Danmark. Der er arrangementer i hele landet, hvor du blandt andet kan lære om livreddende førstehjælp. Rigshospitalet holder to arrangementer:


Hjertestartermøde 2014 (for alle)

Rigshospitalets Auditorium 1, kl. 10.00-13.00. Der er gratis adgang for alle.

Her kan du møde nogle af de personer, der arbejder med hjertestop. Du kan blandt andet møde lægen og personalet fra 1-1-2. Mød også en person, der er blevet genoplivet og hør, hvordan det er at få livet tilbage. Du kan også øve dig i at give hjertelungeredning og bruge en hjertestarter på genoplivningsdukkerne.

> Se invitation

Hjertestarterkonference 2014 (for fagfolk)

Rigshospitalets Auditorium 2 og 1, kl. 10.30-18.00. Det er gratis at deltage.

Hør om nye aspekter af hjertestopbehandling og det nyeste inden for hjertestopforskningen. Du kan også møde professor Eldar Søreide fra Stavanger University Hospital, der fortæller om hjertestopbehandling i Stavanger.

> Se invitation

Du kan læse mere og tilmelde dig til begge arrangementer på
www.hjertestarterdagen.dk

Hjertestarterdagen arrangeres af Dansk Råd for Genoplivning i samarbejde med Center for Hjertestop i Øresundsregionen, TrygFonden og Dansk Kardiologisk Selskabs arbejdsgruppe for akut kardiologi. 


Redaktør