Glostrup Hospital får ny vicedirektør

Susanne Poulsen tiltræder som ny vicedirektør 1. maj. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør på Bornholm Hospital

Glostrup Hospital får en ny vicedirektør med erfaring fra neuroområdet og stærke ledelseskompetencer, når Susanne Poulsen 1. maj tiltræder fra en stilling som vicedirektør på Bornholm Hospital.Susanne Poulsen er uddannet sygeplejerske og har tidligere bl.a. været oversygeplejerske indenfor neurokirurgi. Hun har en diplomuddannelse i ledelse og en masteruddannelse i organisationspsykologi. På Bornholms Hospital har hun bl.a. været tæt involveret i kvalitets- og akkrediteringsarbejdet, arbejdsmiljø og trivsel samt hospitalets arbejde med at forbedre patienttilfredsheden.

Hospitalsdirektør Klaus Lunding ser frem til samarbejdet:
 
- Susanne Poulsen har en fantastisk baggrund og erfaring, som passer godt med den profil vi har på Glostrup Hospital, siger han.

Susanne Poulsen beskriver sit nye job som en drømmestilling:

- Jeg får en unik mulighed for at forene mine sundhedsfaglige og ledelsesmæssige kompetencer. Glostrup Hospital er et stærkt specialhospital, der står over for at være med til at tegne fremtiden for dansk neurorehabilitering. Det er en stor udfordring, og jeg ser frem til at være en del af det arbejde, og samtidig være med til at lede og udvikle hele hospitalet, siger Susanne Poulsen.

Der var i alt 45 ansøgere til stillingen.

Redaktør