Fire NEU-medarbejdere gennemfører Paris-cykeltur

Team Rynkeby Riget havde fire ryttere fra Neurocentret med på cykelholdet til Paris i år. De gennemførte sammen med resten af holdet den hårdeste cykeltur i Team Rynkebys historie.

​​​​​​​​​

Troels Edsen, Operationssygeplejerske på Neuroanæstesiologisk Operationsafsnit, har denne sommer cyklet 1388 kilometer fra Rigshospitalet til Paris.

Sammen med tre andre fra Neurocentret, Connie Jørgensen, Ulla Klarskov og Finn Moltke, gennemførte han cykelturen til Paris for Team Rynkeby Riget. Holdet var i år ramt af både regn, kulde og blæst, og turen blev dermed den hårdeste i Team Rynkebys historie.

”Det har været en fuldstændig utrolig og intens oplevelse, men også en hård tur, fordi vejret var så dårligt. Vi havde dage med heldagsregn, 8 grader og vind,” siger Troels Edsen.

Turen til Paris klares med sammenhold

Sammenhold på tværs af faggrupper og afdelinger var afgørende for at nå samlet til Paris. 

”Der var stor social rummelighed på holdet. Det var ikke en konkurrence om, hvem der kunne komme først til det næste sted, i stedet hjalp dem med overskud dem med mindre overskud - det vekslede ofte fra dag til dag, ”siger Troels Edsen.

Troels Edsen er positivt overrasket over, at han kom igennem de 180 kilometer om dagen 8 dage i træk uden de store problemer. Han tilskriver det de mange træningstimer før selve løbet. Udover at træne sammen hele vinteren og foråret og cykle sammenlagt 2500 kilometer, har deltagerne fra Team Rynkeby Riget også brugt meget tid på at rejse penge til Børnecancerfonden.

Det er første gang i år Troels Edsen delstager på Team Rynkeby Riget. På spørgsmålet om, om han har været på cyklen efter turen, lyder svaret prompte:

”Ja! Det holder jeg fast i, og jeg har også tilmeldt mig til at tage med til næste år”.


Redaktør