Få rygeksperternes gode råd ved årets rygdag

Der er nyttig viden for alle med ondt i ryggen og alle, der gerne vil undgå ondt i ryggen, når  Glostrup Hospital sammen med Gigtforeningen inviterer til gratis rygdag 29. oktober.

Du kan blive klogere på ryggen den 29. oktober, hvor Glostrup Hospital og Gigtforeningen inviterer alle interesserede til rygdag. Her er der både oplæg med nogle af landets førende rygeksperter, stande, hvor man kan stille spørgsmål til rygeksperter, og praktiske workshops hvor fysioterapeuter demonstrerer gode øvelser.

Hele vejen rundt om ryggen

Rygdagen starter kl. 15, hvor standene åbner. Her kan man også stille spørgsmål direkte til rygeksperter fra Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme på Glostrup Hospital, der er landets førende behandlingssted på rygområdet. Klokken 15.45 er der officiel velkomst ved Gigtforeningens direktør Lene Witte samt ledende overlæge Henrik Røgind fra Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme. Derefter er der mulighed for at høre en række ekspertoplæg: 

 • Hvad er rygsmerter egentlig?
  ved overlæge Anne Keller, Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme
 • Hvad er diskusprolaps, og hvad skal man gøre ved det?
  ved professor Tom Bendix, Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme
 • Smertebehandling ved langvarige rygskader
  ved overlæge Astrid Lindekær, Smerteklinikken og Anæstesiologisk Afdeling
 • Pauseboogie
  ved Gigtforeningen
 • Fysioterapi og rådgivning
  ved fysioterapeut Heidi Tegner, Fysio- og ergoterapiafdelingen
 • Rygkirurgi- og hvad kan man forvente?
  ved overlæge James Steentoft, Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Sideløbende med foredragene er informationsstandene i forhallen åbne, og der er workshops med fysioterapeuter. Der vil være forfriskninger til deltagerne undervejs.

Redaktør