Elbilerne klar til brug for alle på Glostrup Hospital

Fra i dag kan alle medarbejdere reservere og bruge de nye el-delebiler på Glostrup Hospital. Den officielle indvielse skete med en prøvekøretur af hospitalsdirektør Klaus Lunding.

Solen skinnede, da en begejstret hospitalsdirektør Klaus Lunding stod klar til at prøvekøre én af de nye elbiler, som i dag blev indviet på Glostrup Hospital.- Det er ligesom at sætte sig ind i en sprit ny bil, du kan bare ikke høre den. Jeg vil helt sikkert bruge den, når jeg f.eks. kører frem og tilbage til Regionsgården, hvor der er mange penge at spare med en elbil frem for med taxa eller egen bil, siger Klaus Lunding

Et nemmere og sundere alternativ til egen bil

Lillian Christensen fra Driftsafdelingen var også mødt op for at høre om den nye ordning, og hun ser frem til at bruge de nye elbiler.

- Jeg kan godt lide at planlægge min uge, men jeg bruger ofte meget tid på at finde parkeringspladser, både her og når jeg er på de andre hospitaler. Nu kan jeg cykle på arbejde, selvom jeg skal bruge en bil i løbet af dagen. Så jeg sparer både penge, tid og bliver sundere, når jeg kan bruge de nye elbiler, siger Lillian Christensen.

Tydeliggøre vores stærke grønne profil

Også vicedriftschef Kristian Fevejle Andersen var mødt op til indvielsen af det nye grønne alternativ.

- Jeg er rigtig begejstret for, at vi kan tage de nye elbiler i brug her på Glostrup Hospital. Vi har en stærk grøn profil og gennemført mange tiltag, men vi har manglet indsatser, der tydeliggør det overfor omverdenen. De nye elbiler er et godt skridt i den retning, siger Kristian Fevejle Andersen

Elbilerne fungerer som en delebilsordning, hvor man som medlem reserverer en bil online, henter den, og afleverer den igen, når turen er slut.

Læs mere om delebilsordningen her

Der er også lavet en mobil-App, som kan vise,hvor de nærmeste ladestanderer er placeret, så der altid er strøm nok på bilen.

Find og download appen her

For flere oplysninger

Kontakt: Administrativ medarbejder Semra Kanturovski, 38 63 37 74, semra.kanturovski@regionh.dk


 

Redaktør