Brugerpanel for patienter og pårørende i JMC

Juliane Marie Centret inviterer alle patienter og pårørende til at deltage i et nyt brugerpanel med interviews, dialogmøder og workshops om fremtidens patientforløb og fremtidens JMC​.

​​

Tilmeld dig her: https://www.tiny.cc/brugerpanel-jmc

Vil du være vores innovative sparringspartner?

Juliane Marie Centret inviterer nuværende og tidligere patienter samt deres pårørende til at deltage i et brugerpanel. Når man har tilmeldt sig, kan man selv vælge om man vil deltage i spørgeskemaer, workshops, facebookgrupper eller andet.


Målet med brugerpanelet er, at patienter og pårørende skal komme med ideer og være centrets sparringspartner i forhold til både indretning og design af fremtidens patientforløb samt andre tiltag i centret. Medlemmerne af panelet vil blive inddraget gennem fokusgrupper, interviews, dialogmøder og workshops. Det er helt frivilligt at deltage, og man bestemmer selv, hvad man har tid og lyst til at deltage i. 
 

Tilmelding

Alle patienter og pårørende tidligere, som nuværende, kan tilmelde sig her.
www.tiny.cc/brugerpanel-jmc


Fortæl det til andre patienter og pårørende. 
Kender du andre, der har været patient eller pårørende til en patient i en af Juliane Marie Centrets klinikker, og som kunne være interesseret i at deltage, kan du kopiere dette link www.tiny.cc/brugerpanel-jmc og sende til interesserede brugere på e-mail.  

Alternativt kontakt, kommunikationsrådgiver Linda Svenstrup Munk 

Redaktør