Naturen over hegnet

​Projektleder Søren Magnussen og naturguide Rosanna Damstoft, vil sammen beskrive projektets visioner og konkrete initiativer denne eftermiddag på Patientbiblioteket.

Tidspunkt Ikon
Dato: 30-06-2022
Tid: 16:00 - 17:00
Sted

​Patientbiblioteket, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Tilmelding

​Ingen tilmelding. Alle er velkomne.

​​

“Naturen over Hegnet” er et nyt fælles initiativ mellem projekt “Frirum i Psykiatrien”, SIND - Landsorganisationen for psykisk sundhed og Naturstyrelsen!
Projektet går, meget kort beskrevet, ud på sikre, at de indlagte patienter på to lukkede, psykiatriske sengeafsnit under Psykiatrisk Center København, får langt større mulighed for at komme tættere på naturens skønhed, end tilfældet er nu!

Projektleder Søren Magnussen og naturguide Rosanna Damstoft, vil sammen beskrive projektets visioner og konkrete initiativer denne eftermiddag på Patientbiblioteket.

Søren Magnussen har tidligere medvirket i DRTVs dokumentar ”Lys på den lukkede” og han inviteres rundt omkring i landet til at fortælle om sine initiativer og sit syn på psykiatrien i dagens Danmark. 

Samme dag kan du også opleve kunstner Naja Nielsens fantastiske naturakvareller i biblioteksrummet, og det er muligt at købe hendes værker. 

Som vanligt serverer vi kaffe/te og lidt sødt. 

Arrangementet er en del af Patientbibliotekets juni-tema om planter og natur.

​​​


Redaktør