Åbning af fødeklinikken

Onsdag den 15. maj åbner Rigshospitalet en fødeklinik med hjemligt indrettede fødestuer.

Tidspunkt Ikon
Dato: 15-05-2019
Tid: 10:30
$Resources:Resource,alt_meeting_place;

​Opgang 4, 2. sal 4022

Tilmelding
Ingen tilmelding
Fødeklinikken er et nyt tilbud til kommende forældre, hvor den gravide forventes at føde spontant og uden komplikationer på Rigshospitalet. 

Hyggelig og hjemlig indretning

Fødestuerne i Fødeklinikken er nyindrettet i et hjemligt miljø, der understøtter det spontane fødselsforløb. Det traditionelle fødeleje er udskiftet med en fødesofa, der rummer gode muligheder for at skifte fødestillinger undervejs i forløbet. Derudover indeholder stuerne et stort fødekar og et loungeområde.

Flere valgmuligheder i forbindelse med fødslen

Regionsrådet i Region Hovedstaden besluttede i 2018 at oprette fødeklinikker på fire af Regionens fem fødesteder. Bl.a. for at imødekomme kvindernes ønske om at føde i et hjemligt miljø  - i trygge rammer på hospitalet.  

Program

Officiel indvielse af Fødeklinikken ved Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) og præsentation af den nye Fødeklinik  som del af det samlede fødselstilbud på Rigshospitalet ved chefjordemoder Rikke Nue Møller. 

Tid og sted

Fødeklinikken afsnit 4022. opgang 4, 2 sal.  kl 10.30


Pressemeddelelse

Pressen er velkommen efter aftale med Kommunikation og Presse på Rigshospitalet. kontakt linda.svenstrup.munk@regionh.dk tlf. 22966898.


Redaktør