Symposium: Transplantationer og fremtiden

​Kom med til en spændende eftermiddag, når vi slår dørene op for symposiet og indvier Videncenter for Transplantationer på Rigshospitalet.

Tidspunkt Ikon
Dato: 11-04-2019
Tid: 13:00 - 17:00
$Resources:Resource,alt_meeting_place;

Auditorium 1, Rigshospitalet, Blegdamsvej

Tilmelding

​Deltagelse er gratis, og alle er velkomne. Tilmelding til kommunikation.rigshospitalet@regionh.dk


Rigshospitalet, Auditorium 1, torsdag 11. april 2019, kl. 13-17 – ankomst og let frokost fra 12.30

Tag fremtidsbrillerne på og kom med til en spændende eftermiddag, når vi slår dørene op for Rigshospitalets symposium TRANSPLANTATIONER OG FREMTIDEN. 

Her vil du møde nogle af vores førende eksperter, som tager dig med på en lynrejse gennem transplantationens historie og giver dig et indblik i den moderne transplantations forunderlige verden. 


DRs sundhedskorrespondent Peter Qvortrup Geisling er med og fører os godt igennem dagens program. (Se hele programmet her).

Transplantation er et moderne mirakel – et vidnesbyrd om videnskabens og menneskets medicinske og kirurgiske bedrifter, men også et speciale, der har mere end 50 år på bagen i Danmark og er i rivende udvikling i disse år. Vi bliver hele tiden bedre til at anvende ny teknologi og medicin for at få det maksimale ud af de organer, der bliver doneret, alt imens der kommer nye maskiner og kunstige organer på markedet, som på sigt kan revolutionere transplantationsområdet. Redaktør