Ungeuge på Rigshospitalet

​Ungdomsmedicinsk Videnscenter fejrer 10 års jubilæum og sætter særligt fokus på unge patienter med en UngeUge d. 4.- 6. december 2018.
Tidspunkt Ikon
Start: 04-12-2018, 10:00
Slut: 06-12-2018, 16:00
$Resources:Resource,alt_meeting_place;
Rigshospitalets: Auditorium og forhallen
Tilmelding
Ingen tilmelding. Alle er velkomne.​

​I forbindelse med UngeUgen vil forhallen være omdrejningspunkt for mange forskellige unge aktiviteter. Ungecaféen Hr BERG flytter ud i området, der vil være musik, fotoudstillinger, podcast, film, kreative aktiviteter, ungdomsbøger mm. ugen igennem. 

Se en oversigt over dagene her (pdf, åbner i ny fane)

Se en oversigt over symposiet her (pdf, åbner i ny fane)

Derudover har vi forskelligt ungefokus i de tre dage: 

Tirsdag d. 4. december byder Huxi Bach velkommen til den faglige dag, med en blanding af et oplæg om den unge hjerne, korte indlæg om ungdomsmedicinske initiativer og forskning på Rigshospitalet, og en posterudstilling. Eftermiddagen afsluttes med en spændende debat mellem unge patienter, hospitalsledelsen og politikere med Huxi Bach som moderator. Debatten tager udgangspunkt i emnet ”overgangen fra børneafdeling til voksenafdeling med kronisk sygdom”.

Onsdag d. 5. december har vi inviteret foreninger og organisationer med fokus på unge til at komme og fortælle om deres arbejde. Vi runder dagen af med korsang af unge fra Sct. Annæ skole og en filmforevisning. 

Torsdag d. 6. december fejrer vi jubilæet i festlige rammer med taler, musik, lækkerier og prisoverrækkelser. 

Programmer 

Tryk på billedet for at åbne pdf i ny fane.


Redaktør