Er dit barn ofte på hospitalet?

I anledning af Hjernen i Fokus, Hjerneugen i uge 11, inviterer Hydrocephalusforeningen til foredrag med Lea Lykkegaard.

Tidspunkt Ikon
Dato: 15-03-2017
Tid: 17:00 - 18:30
$Resources:Resource,alt_meeting_place;
Rigshospitalet, Blegdamsvej. Hvilerummet (i Forhallen ved hæveautomaten).
Tilmelding

​Foredraget er for alle interesserede og er gratis.

​Alle forældre vil deres børn det bedste - men det er småt med råd om og guidelines til, hvordan forældre bedst ruster sig selv og familien til en hverdag, hvor følelsen af konstant alarmberedskab er overvældende, fordi ens barn gentagne gange skal indlægges på hospitalet. 

Mød Lea Lykkegaard og få gode råd til, hvad man som forældre selv kan gøre for at hjælpe sit barn til at holde af – og måske endda se frem til at komme på hospitalet. Og hør, hvorfor det også er vigtigt at have fokus på det syge barns søskende og deres behov . Der er tid til spørgsmål og erfaringsudveksling - og også gode råd til, hvordan man som hospitalsmor og hospitalsfar finder ro i maven, når ens barn gentagne gange må indlægges på hospital.

Om Lea Lykkegaard

Lea Lykkegaard er skolelærer, familierådgiver, medstifter af (og sammen med en anden hospitalsmor drivkraft bag) Hydrocephalusforeningen. Og så er Lea mor til tre døtre hvoraf den yngste på 6 år har utallige indlæggelser bag sig – og foran sig. Lea har derfor snart 7 års erfaring i at lære at stole på sin mavefornemmelse, når det kommer til sin datters medfødte sygdom.

Redaktør