Rigshospitalets symposium for bioanalytikere og laboranter 2015

Den 20. maj 2015 afholdt Rigshospitalet symposium for bioanalytikere og laboranter for 15. år i træk.

​​

Formål med symposiet er at styrke og stimulere udvikling og forskning inden for bioanalytikerfaget, at synliggøre og profilere bioanalytikerfagets udviklings- og forskningsaktiviteter, samt at skabe et netværk blandt bioanalytikere og laboranter på Rigshospitalet for at fremme den faglige dialog.

> ​Se programmet for ​​symposiet d. 20. maj 2015​

Ved symposiet fremlægger bioanalytikere og laboranter årets aktiviteter og udviklingsprojekter. Ligesom prisen for årets bioanalytiker bliver uddelt.

Symposiebog

I årets symposiebog kan du se hvilke spændende foredrag, der blev præsenteres på dagen og læse abstract for både posterdelategere og foredragsholdere. 

> Find symposiebog 2015

 


 Billeder fra dagen

Rettigheder til billederne tilfalder arrangementet og fotograferne. Ønsker du at bruge billederne, kan du kan du kontakte fotograferne eller udviklingskonsulent Majbrit Kvist. 

Posters

Der var tilmeldt 13 postere til symposiedagen 2015, og de 13 emner spænder bredt. Årets poster af Sofie Lykke Larsen, Kardiologisk Stamcellecenter, Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme, kan ses herunder (nr. 11).

1. Radium-223 behandling af patienter med kastrationsresistent prostatacancer med spredning til knoglern. Annette Cortsen og Mette Møller Jørgensen, bioanalytikere. 

 Eunice Sánchez Saxtoft, bioanalytiker.
 
3. Betydning for immuniseringsgraden hos transplantationspatienter ved indførelse af ny metode til HLA (vævstype) antistofundersøgelse .Sensization status of patients in a Danish HLA laboratory. Jannie Hansen, bioanalytiker og Connie Larsen, afdelingsbioanalytiker

Anita Fleischer, Ann-Christina Sørensen og Pernille Frederiksen, bioanalytikere
 
Mette Jørgensen, bioanalytikerunderviser og Danilo Fobian Kalezic, bioanalytiker.

Svitlana Olsen, bioanalytiker. 


12. Forhøjet SuPar ved akut Epstein-Barr virus infektionAnne Kim Ishøy, bioanalytiker. 

Beinta Óladóttir Hansen, bioanalytiker. Postergangen. Fotos: Sine Fiig

Redaktør