Patientmad

Vi tilbyder et velsmagende og varieret udvalg ved alle måltider.​​​​​​​​​​ Den mad, du spiser, betyder nemlig meget for din ernæringstilstand, og hvordan du har det, mens du er indlagt.
Maden serveres i opholdsstuen på dit afsnit

​​​​​​​​​​​​

Plejepersonalet på afdelingen kan hjælpe dig med at sammensætte din daglige kost, så det passer til dig. Har du specielle kostmæssige behov, kan du via afdelingens personale få kontakt med en klinisk diætist, der kan give råd og vejledning.

Den mad du får, mens du er indlagt på Rigshospitalet, følger retningslinjerne for anbefaling for den danske institutionskost samt Region Hovedstadens politik. 

Maden bliver serveret i opholdsstuen på dit afsnit.  

Spisetiderne varierer fra afsnit til afsnit. Se afdelingens velkomstpjece eller spørg personalet.

​Vi tilbyder: 

  • Morgenmad 
  • Frokost
  • Aftensmad 
  • Mellemmåltider
  • Mad til ernæringstruede patienter
  • Andre diæter samt mad med anden konsistens 

Du kan som patient kontakte personalet på afdelingen, hvis du ønsker at få oplysninger om allergene ingredienser i maden fra Enhed for Mad og Drikke​.

Blegdamsvej

På Blegdamsvej tilberedes maden i Centralkøkkenet, hvor 30–60 % er økologisk. ​​

​​​​Dokumenter

​​​Glostrup

I Glostrup tilberedes al maden helt fra bunden i hospitalets eget køkken og 25 % af råvarerne er økologiske. 

Menuplanerne findes på de enkelte afsnit. Spørg personalet på afdelingen. ​​​

Redaktør