Plejepersonalet på afdelingen kan hjælpe dig med at sammensætte din daglige kost, så det passer til dig. Har du specielle kostmæssige behov, kan du via afdelingens personale få kontakt med en klinisk diætist, der kan give råd og vejledning.
Dagens menu
Her kan du finde dagens forskellige menuer og der er også information om ingredienser, næringsindhold og allergener. Du kan også spørge personalet på afdelingen, hvis du ønsker at få oplysninger om allergener i maden.
Maden serveres i opholdsstuen
Maden bliver serveret i opholdsstuen på dit afsnit. Spisetiderne varierer fra afsnit til afsnit. Se afdelingens velkomstpjece eller spørg personalet, hvornår det er spisetid.
Vi tilbyder:
- Morgenmad
- Frokost
- Aftensmad
- Mellemmåltider
- Mad til ernæringstruede patienter
- Andre diæter samt mad med anden konsistens
Sølvmærket i økologi
På Rigshospitalet tilberedes maden fra bunden i Centralkøkkenet, hvor 76 % af råvarerne er økologisk.
Den mad du får, mens du er indlagt på Rigshospitalet, følger retningslinjerne for anbefaling for den danske institutionskost samt Region Hovedstadens politik.
Information om ernæring og mad
Ernæring og mad (pdf)
Information om ernæring til indlagte patienter,
samt oversigt over muligheder for mad og drikke