​​​​​​​​​​​​

Kirke og bederum på Blegdamsvej

Kirken er åben for alle, der vil finde ro eller bede en bøn. Kirken ligger i forhallen ved Opgang 4 - lige over for præsternes kontor.

Kirken er åben klokken 06.00 til 22.00.

Kirkens kontor har åbent på hverdage kl. 09.00-14.00. Du kan også ringe til kontoret på telefon: 3545 4003.​


Gudstjene​ste​

Alle kan deltage i gudstjeneste og nadver - seng og kørestol er ingen hindring, hvis du blot i god tid kontakter personalet på din afdeling og får en aftale om at blive kørt til kirken.

Der er gudstjeneste med nadver klokken 10.00 på søn- og helligdage (varer 50 minutter).
Du kan se gud​stjenestelisten her (pdf)

​Der hænger opslag med prædikantliste på det afsnit, hvor du er indlagt. 

Alle gudstjenester kan ses på patient-tv. 

Fra og med onsdag den 6. august danner Rigshospitalets kirke hver onsdag kl. 13 ramme om en kort, meditativ stund med mulighed for lystænding - alle er velkomne! Arrangementet varer ca. 15 min.

Kirkens organist er Birgitte Frandsen, tlf. 3545 4210.

Ko​​ncerter

Kirken arrangerer koncerter i samarbejde med Biblioteket. Koncerterne foregår enten i kirken eller i Forhallen. 

Bed​​erum​


I Rigshospitalets bederum kan man bede en stille bøn eller blot finde ro og fred. Bederummet er placeret over for Rigshospitalets kirke og er fortrinsvis et tilbud til muslimer. Alle andre trosretninger er dog også velkomne til at benytte rummet.

Rummet er indrettet med et bedetæppe og forskellig ​religiøs litteratur. I tilknytning til bederummet er der et stillerum, hvor man kan få ro til at samle tankerne i en hektisk hverdag.

Bederummet er et supplement til det allerede eksisterende tilbud om sjælelig omsorg, som Rigshospitalet har til patienter og pårørende, der ved alvorlig sygdom og død har brug for at tale med en præst eller imam. 

Redaktør