Hvad skal jeg tage med hjemmefra?

​Når du skal indlægges på hospitalet, kan det være rart at have nogle få personlige ting med, som kan gøre opholdet mere behageligt. Men lad værdier og større pengebeløb blive hjemme.
Under indlæggelsen får de fleste brug for toiletsager, morgenkåbe/ fritidstøj og hjemmesko. Derudover har mange stor glæde af læsestof og anden underholdning. Ved mange sengepladser er der mulighed for at lytte til radio og tv, så medbring gerne høretelefoner. 

Hvis du får medicin, så tag den med (eller skriv navne og dosis ned), så vi kan se, hvilken medicin du får. Tag også evt. røntgenbilleder med efter aftale med afdelingen.

Det er desuden en stor hjælp, at du tager dit sygesikringsbevis og indkaldelsesbrev med.

Lad værdigenstande blive hjemme

Selvom alle patienter får et skab med nøgle, oplever vi desværre tyverier fra sengeborde mv. du opfordres derfor til at lade værdigenstande og større pengebeløb blive hjemme.

Værdigenstande som smykker, penge, bankbøger, ur og lignende medbringes på eget ansvar. Vi har ikke mulighed for at erstatte stjålne eller tabte ting. 

Læg derfor altid dine værdigenstande i det aflåste garderobeskab, og medbring nøglen, når du forlader sengestuen. Lad heller ikke dit ur, ringe eller andre smykker ligge frit tilgængeligt, når du tager bad.
Redaktør