Copenhagen Science City

Rigshospitalet er en del af Copenhagen Science City, hvor erhverv og vidensinstitutioner frit kan skabe, dele og udnytte viden.
Rigshospitalet samarbejder med andre vidensinstitutioner, en række iværksættermiljøer og kommune og region om at udvikle et innovationsdistrikt i verdensklasse midt i København.
Vores mission er at tiltrække virksomheder og talent, øge samarbejdet mellem forskere, studerende og virksomheder og styrke de fysiske rammer i området.
 
Copenhagen Science City er allerede et af Europas stærkeste innovationsdistrikter. Det er beliggende i hjertet af København – en af verdens mest attraktive byer – og har en unik koncentration af nogle af de bedste og klogeste hjerner, højtuddannede studerende fra alle kontinenter og en klynge af innovative virksomheder, samlet i inspirerende co-working fællesskaber og innovation hubs. Der er rig adgang til state-of-the-art forskningsfaciliteter og transportinfrastruktur. Nogle af Danmarks mest populære boligområder og rekreative tilbud ligger lige i nærheden. Alt og alle er inden for gå- eller cykelafstand.
 
 

Redaktør