Handelsbetingelser

​Online betaling 

Rigshospitalet anvender betalingssystemet ePay, der er godkendt af PBS/Nets. Alle personlige informationer og kortinformationer sendes med SSL-kryptering (SSL er en forkortelse for Secure Socket Layer). Denne kryptering giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart.​

Dkan betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express og JCB.

Arrangørerne på Rigshospitalet opbevarer udelukkende information der vedrører din tilmelding, dvs. navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Rigshospitalet har ikke adgang til dine kortoplysninger – disse håndteres udelukkende af ePay og PBS/Nets, som sørger for at det aftalte beløb kan trækkes fra din konto. 

Betalingen trækkes først fra din konto når din tilmelding kan endeligt bekræftes af arrangørerne.

Med mindre andet er udtrykkeligt anført for det pågældende arrangement pålægger Rigshospitalet ikke dig som køber et kortgebyr for at anvende elektronisk betaling.

Afbestilling og overdragelse af plads

Med mindre andet er udtrykkeligt anført for det pågældende arrangement skal afbestilling af din plads være arrangørerne på Rigshospitalet i hænde senest 30 dage før arrangementets start. I dette tilfælde refunderes det indbetalte beløb, minus et administrationsgebyr på DKK 100.

Ved senere afbestilling end 30 dage før arrangementets start refunderes det indbetalte beløb, minus administrationsgebyret, kun såfremt arrangementet er fuldt booket og det er muligt at finde en anden deltager. Ellers indeholdes det fulde indbetalte beløb.  

Overdragelse af din plads til en kollega skal være arrangørerne på Rigshospitalet i hænde senest en 1 uge før arrangementets start.

Afbestilling og overdragelse sker ved at kontakte arrangørerne. Deres mailadresse er opgivet i  kvitteringsmailen du modtog da du betalte for din plads. 

Aflysning af arrangementet

Det fulde indbetalte beløb tilbagebetales, hvis arrangørerne på Rigshospitalet må aflyse arrangementet.

Forbehold

Rigshospitalet tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering af arrangementer.​​​​

Redaktør