Nyt parkeringshus på Glostrup Hospital i støbeskeen

​Første del af nybyggeriet på Glostrup Hospital bliver et parkeringshus med ca. 400 parkeringspladser. Forslaget til lokalplanen er i offentlig høring indtil 27. juni. Et nyt parkeringshus med plads til i alt ca. 400 biler er nu endnu et skridt nærmere at blive til virkelighed. Glostrup Kommune har vedtaget et forslag til en ny lokalplan for byggeriet, som nu er i offentlig høring frem til 27. juni 2012.​

Parke​ringshuset bliver opført på den eksisterende parkeringsplads nordvest for det tidligere børnehospital og er første del af Glostrup Hospitals nybyggeri af et neurorehabiliteringscenter, der samler den højt specialiserede neurorehabilitering i Region Hovedstaden.

Det ny neurorehabiliteringscenter skal bl.a. huse Afdeling for Højt Specialiseret Neurorehabilitering / Traumatisk Hjerneskade, der pt. er fysisk placeret på Hvidovre Hospital og Afdeling for Rygmarvsskader, der stadig ligger i Hornbæk.

Plads til 300 flere biler

Men inden der bygges flere kvadratmeter, skal parkeringssituationen sikres for både nuværende og kommende patienter, pårørende og medarbejdere.

- Let og hurtig parkering i bæredygtigt byggeri er del af en fremsynet og sammenhængende infrastruktur på Glostrup Hospital. Patienter skal kunne komme til undersøgelser og pårørende på besøg uden også at skulle bekymre sig om parkering, siger hospitalsdirektør Klaus Lunding.

Parkeringshuset forventes at stå færdigt i slutningen af 2014, mens det samlede neurorehabiliteringscenter forventes at stå færdigt i 2018.

Pressemeddelelse 1. maj 2012


Redaktør