Åbent hus 3. september 2017

​Åbent hus arrangementet afholdes søndag d. 3. september 2016 kl. 10 – 13 i forhallen på Rigshospitalet, Glostrup. Husk at melde dig til - det kan du gøre her på siden.


Kom og hør eksperter fortælle om betydningen af de nye byggerier på Rigshospitalet i Glostrup. 
Dagen vil byde på spændende oplæg fra vores dygtige fagfolk samt arkitekterne bag byggerierne - herudover levende musik og smagsprøver fra vores køkken.
Du vil også kunne se et eksoskelet og en robotarm "in action" - Begge dele bruges til rehabilitering.

  • På Rigshospitalet - Glostrup står der inden årsskiftet et nyt hovedpinecenter klar til indflytning. Bygningen kommer til at huse nogle af verdens førende eksperter og kan tilbyde de bedste rammer og behandlingsmuligheder for hovedpinepatienter. Hør hvad det kommer til at betyde fremover.

  • Samtidig bliver der bygget et nyt neurorehabiliteringshus, der skal skabe rammerne for den bedste pleje, behandling og genoptræning af patienter med skade på hjerne og i rygmarv fra hele Østdanmark. Neurorehabiliteringshuset skaber god plads til genoptræning af patienter med mere end 100 enestuer fordelt på 25.000 m2. Herudover vil udendørs træningsarealer og forskellige værksteder give gode muligheder for at variere hverdagen. Hør hvordan vi styrker behandlingen i fremtidens rehabiliterende hospital og hvordan vi har inddraget brugerne i processen.
Der er åben for tilmelding frem til 1. september 2017.


Redaktør