Kom på rundvisning i Det Nye Rigshospital

Søndag 2. september 2018 kan du komme på rundvisning og opleve Det Nye Rigshospital - det hele starter og slutter i forhallen på Rigshospitalet, Blegdamsvej. Tilmelding nødvendig.

Vi bygger for livet - og på livet løs.

Kom på rundvisning i Rigshospitalets nybyggeri. Træd indenfor i de smukke rammer i Patienthotellet, kig ind i verdens første fuldautomatiske sterilcentral og få historien om den prisvindende nye Nordfløj, der åbner dørene for patienter og personale i 2019.


I forhallen på Rigshospitalet (Blegdamsvej) kan du læse mere om de mange byggeprojekter, der er sat i søen på Rigshospitalet – både på Østerbro og i Glostrup. Du kan også vinde en tur på helikopterplatformen. Og du kan nyde en god kop kaffe fra Rigshospitalets kaffecykel, mens du venter på rundvisningen.

Der er planlagt to rundvisninger á halvanden times varighed - og begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Tilmelding

Send en mail til kommunikation.rigshospitalet@regionh.dk. 

Tilmeldingen er åben, så længe der er ledige pladser.

Mere om kampagnen Vi bygger for livet og åbent hus på danske hospitaler søndag 2. september 2018 på vibyggerforlivet.dk - arrangeret af Danske Regioner. 


Redaktør