​​​

Kernefortælling 2022 -

​Kernefortællingen om Mary Elizabeths Hospital 2022 -

​Livet skal leves - også​ når vi er syge


På Mary Elizabeths Hospital går vi nye veje for at skabe plads til menneskers og familiers liv og behov. Med forskning og faglighed i verdensklasse hos vores højt specialiserede personale behandler vi børn, unge og gravide på højeste internationale niveau i en tryg og hjemlig atmosfære.

Hos os vil patienter og deres familier opleve, at vi gør livet så godt vi kan for dem. Det gør vi gennem leg og ved at sikre sammenhæng på tværs af alle deres kontaktpunkter før, under og efter forløbet.

Når vi er syge, bliver hverdagen og følelsen af tryghed vigtigere end nogensinde. Og her er leg en vej til glæde, trivsel og motivation. Med en legende tilgang finder vi frem til det, der motiverer patienter og familier til at deltage og trives bedst muligt. Vi prioriterer, at de kan leve livet mens de behandles – sådan får vi de bedste resultater for familien.

På Mary Elizabeths Hospital foregår al behandling med det hele menneske i centrum. Hospitalet bliver det første af sin slags i verden, og gennem samarbejde med kommuner, praktiserende læger, hospitaler, forskere og andre partnere i Danmark og internationalt, vil vi både dele, inspirere og søge ny viden om den bedste og nyeste behandling af børn, unge og gravide.

Mary Elizabeths Hospital er et banebrydende hospital, hvor livet skal leves.​Redaktør