Transport

​Herunder kan du læse mere om parkering for bilister og cyklister samt ansøgning om parkeringstilladelse for ansatte​ på Rigshospitalet.Hvor må jeg parkere på Blegdamsvej?

Parkeringspladserne på Rigshospitalets terræn tæt ved indgangene er forbeholdt patienter. Som medarbejder skal du parkere i parkeringshuset, eller på Henrik Harpestrengsvej og i området op mod Nørre Allé eller på parkeringspladserne på Ole Maaløes vej.  

Du skal have en parkeringstilladelse for at parkere på Rigshospitalets område.Parkeringstilladelse - Hvordan søger jeg?

Alle medarbejdere, der er månedsaflønnet af Rigshospitalet, kan få udstedt en parkeringstilladelse, der koster 210 kr. pr. måned.

Du betaler for hele kalendermåneder og betalingen sker månedsvis forud. Der sker ikke tilbagebetaling ved fravær (ferie, sygdom m.v.). 

Hvis du ønsker at ansøge om en parkeringstilladelse skal du kontakte:

Parkeringsadministrationen
Center for Ejendomme
Lyskær 13A,
2730 Herlev

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer, skal du skrive til os på en sikker forbindelse.       
 
 Klik her for at sende sikker digital post til Parkeringsadministrationen

 
Har du generelle spørgsmål, der ikke indeholder følsomme og fortrolige oplysninger, kan du skrive til os via e-mailHvor må jeg parkere i Glostrup?

De to udendørs parkeringsområder ved Glostrup hospital er tidsbegrænsede til maksimalt 3 timer i dagtimerne (kl. 7.30-17.00). Formålet med 3-timers begrænsning er at friholde disse pladser til patienter og pårørende. I parkeringshuset er der 487 pladser. Her er der ingen tidsbegrænsning, og bilen kan stå i læ for vind og vejr. Vær opmærksom på, at parkeringsvagterne har deres daglige gang på hospitalets parkeringsområder.Cykel og shuttlebus

​Cykelfaciliteter

Både Rigshospitalet Blegdamsvej og Rigshospitalet Glostrup har scoret sølv i Cyklistforbundets certificeringsordning, Cykelvenlig Arbejdsplads. Der er gode omklædnings- og opbevaringsfaciliteter for alle medarbejdere, samt mulighed for aflåst cykelparkering. 

Er du punkteret eller skal cyklen repareres kan det klares på Rigshospitalets tilknyttede cykelværksted mod betaling. Du kan aflevere cyklen, når du møder ind, og hente den igen når du skal hjem – også efter lukketid.

Cykelparkering

Ansatte på Rigshospitalet kan parkere deres cykler i overdækkede, aflåste cykelparkeringsområder – både på Blegdamsvej og i Glostrup. På Rigshospitalets intranet kan du læse mere om, hvordan du får adgang til de aflåste cykelparkeringer. Herudover kan du også parkere din cykel i cykelstativerne, der findes rundt omkring på matriklerne.

Lånecykler

Rigshospitalet har et tilknyttet cykelbibliotek, hvor medarbejderne har mulighed for at låne cykler enten på dagsbasis eller i en periode på op til fire uger. Der er mulighed for lån af både elcykler, foldecykler og helt almindelige cykler. 

Bycykelstation

Der er placeret en Bycykelstation ved hovedindgangen på Rigshospitalet Blegdamsvej. Cyklerne er udstyret med en elektrisk motor, der assisterer dig op til 23 km/t. Er du kunde hos Bycyklen, kan du dermed benytte ordningen direkte til din arbejdsplads.

Shuttlebus

Til transport imellem Blegdamsvej og Glostrup er indsat en shuttlebus, der kører en gang i timen fra begge matrikler. Bussen kan benyttes af alle Rigshospitalets ansatte ved fremvisning af gyldigt ID-kort. Det er også muligt at få sin cykel med bussen.Redaktør