Kantiner

​Kant​​inerne på Blegdamsvej

Personalekan​tinen Me-eat

Me∙eat har et stort udvalg af lækre og sunde retter, også til vegetarer eller dig, der har allergi overfor én eller flere fødevarer. Me-eat er nøglehulscertificeret og har det økologiske spisemærke i bronze. Kantinen har åbent på hverdage ml. 10:30 – 14:45.

Café Arc​ade

Café Arcade på Blegdamsvej har et stort udvalg af cafémad, kaffe, kage, brød og drikkevarer. ​På hverdage efter kl. 14.00 og i weekenden kan du som medarbejder på Rigshospitalet købe mad til særpris i Café Arcade. Til frokost er der bl.a. medarbejderrabat på frisksmurt sandwich efter eget valg. Husk ID-kort. Caféen har åbent dagligt.

Quicklu​nchvognen

Quicklunchvognen kører rundt på Blegdamsvej og sælger mad og drikkevarer, så du har mulighed for at købe frokost tæt ved dit afsnit. Vognen sælger bl.a. sandwich, smørrebrød, salater, frugt, kildevand og juice. Du kan finder Quicklunchvognens køreplan på intranettet efter jobstart.

​Kantin​erne i Glostrup

Personale​​kantinen

Personalekantinen tilbereder hver dag sund, velsmagende mad til medarbejderne på Rigshospitalet i Glostrup. Kantinen har fokus på bæredygtighed og har fx ikke faste menuer for at minimere madspild. Du finder kantinen to forskellige steder – en i nord og en i syd. Den daglige åbningstid er Syd: 10:45 – 13:30, Nord: 11:00 -13:00.

Caféen

I Caféen i forhallen har du mulighed for at nyde en kop kaffe med kage, en sandwich eller et måltid mad. Vi sælger også kioskvarer og du kan bestille take away. Cafeen har åbent dagligt.​

Redaktør