Velkomst fra direktionen

Rigshospitalets direktion byder dig velkommen.

Kære nye medarb​ejder​

Først og fremmest et stort velkommen til Rigshospitalet. 
​Vi håber du vil blive glad for din nye arbejdsplads.​

Dan​marks førende hospital

Med din ansættelse på Rigshospitalet bliver du en del af Danmarks førende hospital. Rigshospitalet er en stær​k spiller i det både det nationale og det internationale sundhedsvæsen. Vi er regionens og landets mest specialiserede hospital med behandling, forskning og uddannelse i international klasse. 

T​o matrikler

Rigshospitalet har i dag to matrikler – én på Blegdamsvej og én i Glostrup. Det gør Rigshospitalet til Danmarks største hospital. Vi varetager mange funktioner for hele landet samt Grønland og Færøerne og tilbyder behandling til patienter med komplicerede og sjældne sygdomme.

Det handler om liv

Det handler om liv. Om at redde liv og øge livskvalitet. Sammen med de andre hospitaler i Region Hovedstaden arbejder vi for at sikre patienten den bedst mulige behandling og sammenhæng i forløbet.

Landets spydspids​

Rigshospitalet skal være landets spydspids på hospitalsområdet - en position vi er stolte af og som vi agter at fastholde for fremtiden. Derfor sætter vi barren højt i forhold til vores forventninger til hinanden. Rigshospitalet er synonymt med høj faglighed på alle parametre, og det stiller krav om, at vi i det daglige løfter i fælles flok for at indfri vores egne og omverdens forventninger.

Til gengæld tilbyder vi en spændende arbejdsplads, hvor der er god plads til at udfolde dine kompetencer og ambitioner. ​

Vi ser frem til, at du vil bidrage til Rigshospitalets fortsatte fremgang.

Med venlig hilsen

Hospitalsdirektionen;​ Per ChristiansenSusanne Poulsen og Per Jørgensen


 

Redaktør