Personaletilbud

Som ansat har du mulighed for at benytte dig af en række personaletilbud.

​​

Feriefondens feriehuse

Region Hovedstaden har en fælles feriefond der råder over en lang række sommerhuse og ferielejligheder, der kan lejes til favorable priser af regionens ansatte. Ferieboligerne findes overvejende i Danmark men fx også i Berlin og andre spændende metropoler.

Link til feriefondens hjemmeside

Rabataftaler

Rabatportal

Når du er ansat i Region Hovedstaden har du mulighed for at få adgang til rabatportalen Visma LogBuy med 2800 rabataftaler. Her kan du få rabat på rejser, restauranter, mode, fitness og meget mere. Du får adgang, når du har fået din regionh.dk e-mail.

Få en forsmag på portalen Visma LogBuy her

​Transport

Erhvervskortet

Du kan få rabat på offentlig transport gennem Erhvervskortet. Det kræver dog en ansættelse på fremadrettet minimum 12 mdr. og trækkes over lønsedlen. 

Pdf-fil: Åbner i nyt vindue/ny faneLæs mere i folder om erhvervskortet (pdf - åbner i nyt vindue)

El-biler

Der er opsat ladestandere på alle regionens hospitaler og Regionsgården i Hillerød som du kan få rabat til. Når du er startet i din nye job, kan du læse mere om, hvordan du får rabatten. 

​Shuttlebus

Som medarbejder på Rigshospitalet kan du tage en shuttlebus mellem Glostrup og Blegdamsvej. Den kører en gang i timen fra begge matrikler og du skal blot vise dit id-kort. 

Motion og kultur

Hvert år er der ca. 6500 kolleger der løber med i DHL-stafetten i Fælledparken. Du kan løbe med. Det er en både sund og hyggelig måde at være sammen med sine kolleger på. 

Motionstilbud

Du har adgang til forskellige motionstilbud til fordelagtige priser. Du kan fx få firmarabat i mange fitnesscentre, melde dig ind i de forskellige motion- og idrætsforeninger og cykel- og gymnastikhold. Både matriklen på Blegdamsvej og Glostrup har motionscentre til medarbejdere på Rigshospitalet, som du kan benytte til en fordelagtig pris.

Kor og kunstforeninger

Er du til kunst og kultur, kan du fx synge i kor med dine kolleger, eller du kan melde dig ind i Rigshospitalets kunstforeninger. Der findes kor og kunstforeninger på både Blegdamsvej og i Glostrup.

​Læs mere på intranettet

Når du er ansat i Region Hovedstaden, får du adgang til intranettet. Der kan du finde mere information om de forskellige tilbud og rabataftaler.
Redaktør