Introduktionskurser for nye ledere af medarbejdere

Grundlæggende værktøjskurser om ledelse for dig, der er ny leder eller dig, der har brug for en genopfriskning. 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​

​For dig som er:

​Pris

Varighed

​Form

Ny leder eller erfaren leder i regionen

0 kr. for introduktions-kurserne

Introduktions-kurserne er typisk af 2 dages varighed

Kompetence-udvikling


Introduktionskurser

Regionens introduktionskurser giver dig grundlæggende ledelsesværktøjer, der er nyttige for dit virke som leder – både som erfaren og som ny leder. Hvor mange introduktionskurser du har brug for, og hvilke kurser der passer til dig, vurderer du selv. Du har fleksibiliteten til at tage kurserne individuelt og i den rækkefølge, der passer bedst til dig. Som ny leder kan det dog være en god idé at deltage på alle introduktionskurserne og starte på kurserne så tidligt som muligt.

Klik på det kursus, du vil vide mere om. Du finder også tilmeldingslink under hver kursusbeskrivelse. 

​​På dette kursus får du grundlæggende kendskab til personalejura, så du kender de juridiske rammer ift. til at udøve personaleledelse. Kurset er en blanding af undervisning og cases, og tager afsæt i det regionale personaleområde. Kurset strækker sig over to dage.

Læs mere om introduktionskurset Personalejura i kursusbeskrivelsen: Introduktion til personalej​​​ura for ledere 

​​Tilmeld dig alle introduktionskurser via Kursusporta​​len (login med din RegionH-bruger)​​​På dette kursus får du en bred forståelse for, hvordan de sundhedspolitiske mål, økonomiske rammer og vilkår påvirker din afdeling og dine handlemuligheder. Du får indsigt i hvilke opgaver, ansvar og frihedsgrader, du har som mellemleder i forhold til at sikre en god daglig drift af din afdeling. Kurset strækker sig over 2 dage, og veksler mellem teori og praktiske eksempler fra hverdagen i regionen.

Læs mere om introduktionskurset i kursusbeskrivelsen: Økonomi, planlægning og driftsledelse

​​Tilmeld dig alle introduktionskurser via Kursusportalen​​ (login med din RegionH-bruger)​​​Mød topledelsen og andre nye ledere er et tilbud til ledere, der er blevet ansat i deres første lederstilling i Region Hovedstaden. Du får indsigt i regionen som arbejdsplads og mulighed for dialog med den øverste ledelse. 

Læs mere om tilbuddet i beskrivelsen: ​​Mød topledelsen og andre nye ledere

Tilmeld dig via Kursusportalen​​​ (login med din RegionH-bruger)​Regionen udbyder en række systemkurser, som skal give dig kendskab til vores administrative systemer. På disse kurser får du en praktisk gennemgang af de grundlæggende funktionaliteter samt tips og tricks. 


​Som leder i en offentlig organisation skal du være bekendt med de lovpligtig ferie- og arbejdstidsregler. Regionen udbyder derfor kurser, du som leder kan deltage i, og som skal klæde dig på med vigtig og rettidig viden på området. ​


​I tæt samspil med medarbejderne er ledere en vigtig brik i at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor både medarbejdere og ledere trives.

Som leder i regionen har du mulighed for at deltage i en række forskellige kurser og uddannelser, der netop sætter spot på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø og som giver dig konkrete greb til, hvordan du leder et godt og sundt arbejdsmiljø. Her kan du læse mere om nogle af de tilbud, som du kan benytte dig af.  ​​


 Kontakt

Spørgsmål om indhold:

Katrine Fejerskov Kirkegaard
Ledelses- og organisationskonsulent​
Skriv til Katrine Fejerskov Kirkegaard (undlad at sende fortrolige og personfølsomme oplysninger) 
telefon: 2133 4270

Spørgsmål om tilmelding:​

Thine Søsser Sofia Kær
Administrativ konsulent 
Skriv til Thine Søsser Sofia Kær​ (undlad at sende fortrolige og personfølsomme oplysninger) 
telefon: 2933 6983

Redaktør