Personaletilbud

Som ansat har du mulighed for at benytte dig af en række personaletilbud og rabataftaler.

​​

Feriefondens feriehuse

Region Hovedstaden har en fælles feriefond der råder over en lang række sommerhuse og ferielejligheder, der kan lejes til favorable priser af regionens ansatte. Ferieboligerne findes overvejende i Danmark men fx også i Berlin, Budapest, Paris, Rom, den spanske solkyst og andre spændende steder.

Link til feriefondens hjemmeside

Rabataftaler

Rabatportal

Når du er ansat i Region Hovedstaden kan du få adgang til rabatportalen Visma LogBuy med 2800 rabataftaler. Her kan du få rabat på rejser, restauranter, mode, fitness og meget mere. Du får adgang, når du har fået din regionh.dk e-mail.

Få en forsmag på portalen Visma LogBuy her

Lokale rabatordninger

Mod at vise dit ID-kort som ansat, kan du shoppe til en fordelagtig pris hos butikker i nærområdet omkring Blegdamsvej eller i Glostrup, fx restauranter, caféer, farvehandlere og skønhedsbehandlinger. Du får også rabat på vaccinationer til udlandsrejsen.

​Transport

Erhvervskortet

Du kan få rabat på offentlig transport gennem Erhvervskortet. Det kræver dog en ansættelse på fremadrettet minimum 12 mdr. og trækkes over lønsedlen. 

Pdf-fil: Åbner i nyt vindue/ny faneLæs mere i folder om erhvervskortet (pdf - åbner i nyt vindue)

El-biler

Der er opsat ladestandere på alle regionens hospitaler og Regionsgården i Hillerød som du kan få rabat til. Når du er startet i din nye job, kan du læse mere om, hvordan du får rabatten. 

Parkeringsordning for ansatte

På Rigshospitalet kan du som ansat blive medlem af en lokal parkeringsordning, som giver mulighed for at parkere på personalepladser på begge matrikler.

  • ​Rigshospitalet - Glostrup har ca. 1.200 parkeringspladser fordelt på tre større parkeringsområder; to udendørsområder og et parkeringshus.​
  • På Rigshospitalet - Blegdamsvej kan du med gyldig p-licens parkere på alle personalepladser i parkeringshuset og på personale p-pladser på Rigshospitalets matrikel. Døgntilladelsen koster 210 kr. per måned, nattilladelse er gratis.

Parkeringsordningen ansøges via elektronisk formular, som ligger på Rigshospitalets intranet.​

Cykler

​Du kan som medarbejder gøre brug af aflåst cykelparkering og - på Blegdamsvej - et cykelbibliotek, hvor du kan låne og prøvekøre elcykler og foldecykler.

Motion og kultur

Hvert år er der ca. 6500 kolleger der løber med i DHL-stafetten i Fælledparken. Du kan løbe med. Det er en både sund og hyggelig måde at være sammen med sine kolleger på. 

Derudover er der på nogle hospitaler og arbejdspladser i regionen også mulighed for at deltage i motions- og fitnessklubber.

​Både matriklen på Blegdamsvej og i Glostrup har motionscentre til medarbejdere, som du kan benytte til en fordelagtig pris.

Er du til kunst og kultur, kan du fx synge i kor med dine kolleger, eller du kan melde dig ind i Rigshospitalets kunstforeninger. Der findes kor og kunstforeninger på både Blegdamsvej og i Glostrup.

Sundhed

Der tilbydes fx ryghold, for medarbejdere med tilbagevendende smerter i ryg og nakke, såvel som holdtræning for gravide.


​Læs mere på intranettet

Når du er ansat i Region Hovedstaden, får du adgang til intranettet. Der kan du finde mere information om de forskellige tilbud og rabataftaler.
Redaktør