Fælles regionale personaletilbud

I ​Region Hovedstaden har vi en række fælles personaletilbud. Vi har Feriefonden som udlejer sommerhuse og ferielejligheder, aftaler om firmarabat på fitnessmedlemskaber, og mulighed for rabat på offentlig transport med erhvervskortet.  ​

​​​

Ferie​fonden​

Som medarbejder i Region Hovedstadens har du mulighed for at leje et af de mange populære sommerhuse og ferielejligheder i ind- og udland, som vores fælles feriefond råder over. ​
Gå til Feriefondens hjemmeside

Rabatportal med 3000 rabataftaler

Region Hovedstaden giver alle ansatte adgang til 3000 rabataftaler gennem portalen LogBuy. Du kan få rabat på alt fra restauranter, rejser og fitness til forsikring, koncerter og tøj.

Rabat p​​å transport

Medarbejdere i Region Hovedstaden kan få offentlig transport mellem bopæl og arbejdsplads som skattefrit personalegode med Erhvervskortet. ​For at kunne få kortet skal man, pga. skatteregler, have min. 12 måneders ansættelse foran sig. ​Mange af Region Hovedstadens arbejdspladser tilbyder desuden hjælp med fx lapning af egen ​cykel og deltagelse i den årlige Vi cykler til arbejde kampagne.

DHL-stafet​ og fitness med rabat

Som medarbejder i Region Hovedstaden har du mulighed for at få rabat i mange fitnesskæder og du kan også sammen med ca. 6500 kolleger løbe med i den årlige DHL-stafet. ​Mange af Region Hovedstadens arbejdspladser har desuden lokale idrætsklubber og motions​rum.

Er du ansat i Region Hovedstaden, kan du finde yderligere information om de forskellige tilbud og rabataftaler under personalefanen på intranettet.

Redaktør