En arbejdsplads med udviklingsmuligheder

​Mød syv medarbejdere, der fortæller om deres karrierevej i koncerncentrene, som er Region Hovedstadens centrale støttefunktioner og administration.

​Syv levede karriereveje

Scroll ned og se interviewfilmen fra dit koncerncenter - eller se dem allesammen og bliv inspireret.​

Center for Ejendomme

Frank Hofman Johnsen fortæller om sin karrierevej fra nyuddannet maskinmester til systemansvarlig og nu fagkoordinator i Center for Ejendomme.

Varighed: 2:08 minutter

Center for HR og Uddannelse

Lone Jonesco, der er personalejuridisk konsulent, fortæller hvorfor Region Hovedstaden har været en god arbejdsplads for hende at gøre karriere, og hun giver sine bedste råd om karriereudvikling videre.

Varighed: 02:22 minutter

Center for It, Medico og Telefoni

Lene Kim Strandbygaard er programleder inden for it og har en baggrund som sygeplejerske. Hun fortæller om en arbejdsplads med store muligheder for at udfolde sig og gøre karriere - og samtidig skabe noget af direkte værdi for klinikere.

Varighed: 2:13 minutter

Center for Politik og Kommunikation

Jonas Okkels Pedersen fortæller, hvordan det er lykkedes ham at gribe karrieremulighederne i en stor organisation ved at skifte job internt mellem tre forskellige koncerncentre. 

Varighed: 02:27 minutter

Center for Regional Udvikling

Thor Mortensen, der arbejder med klimaplaner, fortæller om at turde gå uden for sin comfort zone og om at gøre sig selv relevant ved at holde øje med den samfundsmæssige udvikling inden for sit felt. 

Varighed: 02:20 minutter

Center for Sundhed

Chefkonsulent Julie Winthereik fortæller om at udvikle sin egen ikke-lineære karrierevej ved løbende at manøvrere efter nye spændende opgaver, som der er mange af i en stor organisation som Region Hovedstaden. 

Varighed: 02:18 minutter

Center for Økonomi

Regnskabskonsulent Tasja Gustava Toft fortæller, hvordan hun har opnået sine karrieremål ved at tale åbent med ledelsen om sine ønsker og byde ind på nye og spændende opgaver. 

Varighed: 02:11 minutter

Redaktør