Rigshospitalets Innovationscenter styrker sin kommunikationsindsats

Kan du formidle komplekse sundhedsløsninger til en bred målgruppe, så har vi brug for dig!

Vent...

Rigshospitalets Innovationscenter søger en erfaren kommunikationsansvarlig

Brænder du for strategisk kommunikation, og motiveres du af at arbejde med sundhed på højeste niveau? Ser du innovation som en hjørnesten i at overkomme nogle af de store udfordringer, som vi står overfor i fremtidens sundhedsvæsen? Har du et stærkt netværk indenfor pressemiljøet? Så er du en oplagt kandidat til at blive vores nye kollega i Rigshospitalets Innovationscenter!

Om Rigshospitalets Innovationscenter

Vi har en vision: Rigshospitalet skal være global spydspids for udviklingen af fremtidens sundhedsløsninger. Vi arbejder hver dag på at bidrage til at accelerere udviklingen af fremtidens sundhed gennem helt kliniknære projekter, der gør en forskel for patienterne og for vores personale. Men vi har brug for din hjælp til at skærpe kommunikationen om vores vision og potentialerne ved kliniknær innovation – internt som eksternt.

Vi er en ung organisation med vokseværk. Vi har eksisteret i blot 2+ år og er i den tid gået fra 1 person til et dynamisk team af knapt 20 kollegaer. Derfor er vi også en organisation i forandring, og nu har vi brug for at forstærke teamet med en stærk kommunikatør. Organisationen er flad og omgangstonen uformel. Vi er drevet af at gøre en forskel og har godt vind i sejlene.

Om opgaven

Du skal udvikle, drive og koordinere centrets interne og eksterne kommunikation i tæt samarbejde med ledelsesteamet på centret, Rigshospitalets presseafdeling samt vore eksterne partnere.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at:

  • Bidrage til at kvalificere strategi og retning for kommunikationsindsatsen for innovation på Rigshospitalet
  • Udvikle en kommunikationsstrategi for Rigshospitalets Innovationscenter
  • Skrive artikler til relevante medier og til den interne kommunikation
  • Bistå dine kollegaer med relevant kommunikation ift. de enkelte projekter
  • Sikre relevant indhold og vedligeholde udvalgte kommunikationskanaler og medier: fx hjemmeside, nyhedsbrev, sociale medier, heriblandt centerets LinkedIn-profil.

Vi søger……

.. en kommunikationskonsulent, som har et godt strategisk blik for både out-reach og den interne kommunikation på Rigshospitalet. Du har en skarp pen, er god til at sælge budskabet, men du tager dig også gerne af SoMe aktiviteter, evt. med bistand fra studentermedhjælp. Du trives i et arbejde, hvor to dage sjældent er ens, og du hjælper gerne med opgaver udenfor eget felt, hvis opgaverne tillader det.

Vi forestiller os, at du har en kandidatuddannelse i kommunikation eller er journalist. Du har gerne fem års erfaring fra et andet job med kommunikation og evt. presse – gerne i en politisk organisation indenfor sundhedsvæsenet med et komplekst interessentlandskab. Du har erfaring med både ekstern og intern kommunikation, nyhedsproduktion, hjemmesider og sociale medier.

 Herudover kan du sætte tjek ved:

  • Du motiveres af at være en del af et ambitiøst team med store visioner
  • Du er fagligt velfunderet og går nysgerrigt og ydmygt til feltet og opgaven
  • Du ser potentialer og udviklingsmuligheder samt har lyst til at være kreativ i at understøtte kommunikationen
  • Du er resultatorienteret og sætter en ære i at bringe opgaven sikkert til dørs til aftalt tid.

Herudover er du flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Du kan fejlfrit veksle mellem de sprog, oversætte og læse korrektur.

Vi tilbyder

Du får et job med udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du får rig mulighed for at afprøve hele din metodiske værktøjskasse. Stillingen som kommunikationsansvarlig er nyoprettet, og du vil i høj grad få mulighed for også at være med til at udvikle og forme rollen. Du får en række nye kollegaer i et mindre center, som kan lide at være sammen – også til sociale arrangementer efter arbejde i ny og næ. Der er en god fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde, hvis opgaverne tilsiger det.

Tiltrædelse og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 1. november, og vi forventer at holde første samtalerunde i uge 45. Der vil være skriftlig test forud for en samtale nr. 2.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du indplaceres som A/C medarbejder med mulighed for forhandling af tillæg efter relevant erfaring.

Du får reference til Rigshospitalets pressechef, og din daglige leder vil være sekretariatslederen i Rigshospitalets Innovationscenter.

Vil du vide mere

Ved spørgsmål til stillingen eller Rigshospitalets Innovationscenter kan du kontakte enhedschef Rune Holdt på mail: rune.holdt@regionh.dk eller sekretariatsleder Malene Kristine Nielsen på mail: malene.kristine.nielsen@regionh.dk eller tlf. 29 79 63 69.​Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor