Innovationscentret har vokseværk

Innovationen bliver for alvor styrket på Rigshospitalet med fire nye innovationskonsulenter og tre studentermedhjælpere.

Vent...

​Innovationen er forsat en afgørende faktor på Rigshospitalet i 2022 – derfor er vi glade for at få fire nye innovationskonsulenter og tre studentermedhjælpere i Innovationscentret, så vi får endnu flere kompetencer til at løfte innovationen på hospitalet.

Her har du mulighed for at lære vores nye kollegaer lidt bedre at kende:

  • Morten Gade Jensen er vores nye seniorkonsulent. Morten er ansvarlig for Rigshospitalets kommende Innovationsakademi, datastrategi og vil derudover fungere som lead på innovationsprojekter og partnerskaber i klinikken. Morten kommer senest fra en stilling som ledelseskonsulent på Rigshospitalet, hvor han har støttet organisationen med at skabe bæredygtige ledelsesformer og organisationer. Tidligere har Morten arbejdet som Business Development Manager i AS3-transition og Management Consultant i Implement Consulting Group. En stor del af opgaverne har været digital innovation inden for mental sundhed og offentlig serviceinnovation. Projekterne har varieret fra sammenhængende borgerforløb, UX-design, udvikling og implementering af store regionale og statslige IT-systemer. Disser erfaringer vil han bringe i spil for at sikre bæredygtige innovationer på Rigshospitalet.

  • Peter Stegger er innovationskonsulent og skal være med til at drive vores eksisterende og kommende innovationsprojekter på Rigshospitalet, samt være en del af den nationale innovationsplatform BETA.HEALTH. Peter kommer med mange års erfaring fra den private sundhedssektor, både som forretningsudviklingskonsulent og iværksætter. Bl.a. har Peter været med til at opbygge startups fra idéfase i Danmark til etablerede virksomheder i Skandinavien. Peters primære kompetencer ligger inden for den kommercielle forretningsudvikling, særligt inden for markeds- og forretningsanalyse, go-to-market og finansiering – kompetencer Peter glæder til at bidrage med i det innovative kliniske miljø på Rigshospitalet.
  • Rasmus Fält vil som innovationskonsulent være en del af både Innovationscentret og BETA.HEALTHs innovationsprojekter med kompetencer inden for produktudvikling, implementering og udbredelse. Derudover har han indsigt i støttefunktioner som juridisk hjælp, patentering og funding både i og udenfor de offentlige kanaler. Rasmus har gennem flere år arbejdet med innovation i Region Hovedstaden, hvor han bl.a. har været med til at udarbejde den strategiske støtte i forhold til innovationsprojekter og arbejdet med individuelle projekter. Oprindeligt er Rasmus uddannet designingeniør fra DTU, men har det seneste år været en del af BioMedical Design Novo Nordisk Foundation Fellowship Programme og kan nu kalde sig BioMedical Designer. 
  • Bavanthan Nadarasa skal i sin rolle som vores nye innovationskonsulent være med til at drive innovationsprojekter med øje for projektledelse, fundraising, kommercielle partnerskaber og forretningsudvikling. Derudover indgår Bavanthan også som en del af teamet hos BETA.HEALTH. Bavanthan bidrager med praktisk erfaring fra startup-miljøet, hvor han har stået for produktudvikling rettet mod sundhedssektoren og har senest siddet som projektleder hos Novo Nordisk Pharmatech A/S. Oprindeligt har Bavanthan en uddannelse i Msc. Produktudvikling & Innovation, hvor han gennem sin studietid har studeret på nogen af de bedste universiteter i verden, der bl.a. tæller Oxford University, Berkeley University og Lucerne University of Applied Sciences and Arts, Switzerland. 
  • Cathrine Bjørn er studentermedhjælper og skal arbejde med bæredygtig udvikling og det strategiske design af Innovationscentrets Aktionstank. Cathrine er i gang med at tage en bachelorgrad i Sundhed og Informatik fra KU og DTU, der spænder fra datalogi til humanbiologi. Derudover kommer Cathrine med erfaring fra bureauverden, hvorfor hun også har kompetencer inden for formidling og kommercialisering af innovative løsninger.
  • Agnete Halldorsson er studentermedhjælper og skal bistå Innovationscentret administrativt. Agnete har en bachelorgrad i Folkesundhedsvidenskab og læser nu en kandidatgrad i Business Administration and Innovation in Health Care. Tidligere har Agnete arbejdet som studentermedhjælper hos Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi (CIMT), hvor hun har arbejdet med datahåndtering og udvikling af Sundhedsplatformen.
  • Lisa Dalsgaard er studentermedhjælper og skal hjælpe med strukturering, planlægning og koordinering i Innovationscentret. Lisa studerer på Copenhagen Business School og er ved at tage en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og projektledelse, hvor hun har en helt særlig interesse for sundhedssektoren. Lisa kommer fra en stilling som projekt- og uddannelseskoordinator hos uddannelsesorganisationen NARM Danmark.


Med et innovationsteam på 18 medarbejdere betyder det også, at vi har brug for mere plads end hidtil. Derfor er vi midlertidigt flyttet til Ole Maaløes Vej 26, 2100 København Ø, Opgang 76, 3, 4. hvor vi har ca. 200 kvadratmeters kontorpladser og innovationsrum.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, så I kan møde vores nye kollegaer og se vores nye lokaler!

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor