Få din in­nova­ti­ve idé ud i ver­den med årets før­ste Startup­boo­ster-ar­ran­ge­ment

Vil du have omsat din gode idé til klinisk innovation? Så deltag i årets første Startupbooster-arrangement d. 23. maj, hvor du får en unik mulighed for at matche med virksomheder og startups, der kan hjælpe dig med at kommercialisere din gode idé.

Vent...

Har du en god idé til en ny løsning i den kliniske hverdag - men har du svært ved at realisere den i praksis? Så er Startupbooster lige et arrangement for dig! Udover at du møder andre innovative klinikere, får adgang til relevante virksomheder og startups, så får du også inspiration til, hvordan du får gjort lige netop din idé til virkelighed. 

Det er Rigshospitalets Innovationscenter og Health Tech Hub Copenhagen, der står bag arrangementet, hvor formålet er at understøtte hospitalets klinikere i at omsætte behov/udfordringer fra praksis til potentielle nye løsninger, der kan udvikles og kommercialiseres i en startup. Samtidig booster arrangementet eksisterende startups med klinisk faglig indsigt, så de tilpasser fremtidens løsninger til den hospitals- og sundhedspraksis, som løsningerne skal implementeres i. 

Startupbooster-arrangementet finder sted i kantinen d. 23. maj kl. 15-17, hvor der både vil være oplæg fra klinikere og startups, samt tid til at netværke med andre innovative klinikere og indbudte virksomheder. Du kan se hele programmet her.pdf

Tilmelding til arrangementet sker ved at skrive til line.kjaer.03@regionh.dk

Vi glæder os til at se jer til et par inspirerende timer!

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor