Skal dit projekt være det næste, der får støtte?

​BETA.HEALTH støtter hospitalsansattes innovationsprojekter med 250.000 kr., 500.000 eller 1 mio. kr. Søg nu.

Vent...

​Deadline for det nuværende call er søndag den 21. august.

Det nationale BETA.HEALTH program tilbyder et acceleratorforløb på 6 til 12 måneder. Forløbet tilpasses dit projekts modenhed i samarbejde med BETA-teamet. Så uanset om du på nuværende tidspunkt står overfor at skulle rekruttere et team, teste og tilpasse et produkt eller udbrede din løsning, så kan BETA.HEALTH være relevant for dig. I forløbet forventes det at du som ansøger selv er engageret og driver projektet.

BETA.HEALTH Grants

BETA.HEALTH har 3 forskellige bevillingsstørrelser på 250.000 kr., 500.000 kr. og 1.000.000 kr. Bevillingen kan bruges til at finansiere eksterne projektomkostninger, såsom:

  • Eksterne konsulenter med kompetencer inden for fx forretningsudvikling eller et teknisk eller klinisk område
  • Ekstern laboratorietestning
  • Udstyr, herunder hardware og software
  • Begrænsede rejser og ophold
  • Op til 20 % af bevillingen til at frigøre ressourcer til kerneprojekt-teammedlemmer

Midlerne kan ikke bruges til:

  • Omkostninger i forbindelse med publicering og præsentation af forskningsresultater
  • Understøttelse af forskningsprojekter eller studier
  • Direkte finansiering af ph.d.-studerende

Yderligere muligheder, krav og retningslinjer kan du læse om på https://betahealth.dk/

Hvis du er i tvivl om dit projekt lever op til BETA-HEALTH's ansøgningskriterier, så kontakt contact@betahealth.dk og få rådgivning. Du kan også læse om de aktuelle guidelines:

BETA-HEALTH guideline

Kort om BETA.HEALTH

BETA.HEALTH er en national innovations platform som med støtte fra Novo Nordisk Fonden skal kombinere klinisk forskning, nye teknologier og partnerskaber for at løse store udfordringer inden for sundhedsvæsenet.

Formålet med platformen er at støtte og accelerere innovationsprojekter på danske sygehuse for at sætte gang i udviklingen af nye eller forbedrede behandlinger og kliniske løsninger til gavn for patienter og samfund. BETA.HEALTH-bevillingerne fokuserer på udviklingen af disse projekter med det formål at hurtigere modne løsninger til det punkt, hvor de gavner patienter og samfund.

"Vi ser i stigende grad forskere og ansatte som gerne vil virkeliggøre deres projekters fulde potentiale, men ofte finder det vanskeligt, da der skal bruges særlige kompetencer og ressourcer til forretningsudvikling, afprøvning og implementering. BETA.HEALTH er skabt for at sætte fart på translation af forskningsresultater for at bringe dem hurtigere ud i klinikken som værdiskabende løsninger," fortæller Rasmus Bjørn Dahl, Accelerator Lead, BETA.HEALTH, Rigshospitalets Innovationscenter.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor