Hvordan finder vi medicin, der præcist rammer blodkræft?

Forskere og klinikere fra Dansk Forskningscenter for Præcisionsmedicin i Blodkræft vil give et indblik i, hvordan vi i Danmark arbejder på at forbedre diagnostik og behandling for de forskellige blodkræftsygdmme.​

Tidspunkt Ikon
Dato: 22-06-2022
Tid: 16:00 - 18:20
Sted

Lundbeck Auditorium, Biocentret, Ole Maaløes Vej 5, 2200 Kbh N

Tilmelding

Tilmelding via link

​​​​

Kom med til GRATIS populærvidenskabeligt foredrag den 22. juni 2022 – deltag live eller online.​

Er du patient med eller pårørende til én med blodkræft, så er du inviteret med indenfor til populærvidenskabelige oplæg, hvor du får indblik i forskning, fremskidt og fremtid på området.

Kræft i blodet har rigtig mange former, og er ofte tæt på unik for hver patient. Derfor skal behandlingen med lægemidler også tilpasses helt præcist til den enkelte. 

Den 22. juni 2022 kan du komme med til en eftermiddag med spændende oplæg, hvor forskere og klinikere fra Dansk Forskningscenter for Præcisionsmedicin i Blodkræft vil give et indblik i, hvordan vi i Danmark arbejder på at forbedre diagnostik og behandling for de forskellige blodkræftsygdmme.

Foredragene er arrangeret af Danish Comprehensive Cancer Center & Dansk Forskningscenter for Præcisionsmedicin i Blodkræft, støttet af Kræftens Bekæmpelse.

Find mere information i invitation og program vedhæftet her, samt på DCCC’s hjemmeside


Invitation og program

Redaktør