Ny seniorprojektchef til byggeriet af BørneRiget

Den 1. februar 2020 tiltræder Michael Hyllegaard i Center for Ejendomme som ny senior projektchef for BørneRiget.
Vent...

 Michael Hyldegaard


Michael kommer fra en stilling i Region Midtjylland, hvor han har været projektchef for det store sygehusbyggeri i Gødstrup. Han ser frem til at træde ind på scenen og tage projektet det sidste stykke vej mod realisering:

- Opgaven med BørneRiget er rigtig interessant for mig, fordi man her arbejder med en vision om en hospitalsfløj til børn, unge og fødende i verdensklasse i et ikonisk byggeri. I Danmark har vi brug for nogle fyrtårne i forhold til at kunne markere os globalt. Et samarbejde mellem Ole Kirk’s Fond og Region Hovedstaden gør blot opgaven endnu mere spændende, udtaler Michael Hyllegaard og fortsætter:

- Et andet vigtigt fokusområde bliver også at sikre, at de kommende kliniske medarbejdere har en føling med udviklingen i byggeriet frem mod deres kommende arbejdsplads. Succes skabes gennem dem, der bruger huset, det handler ikke kun om mursten.

Baggrund

Michael Hyllegaard kommer med en baggrund som ingeniør suppleret med en lederuddannelse og har gennem de sidste 30 år været ansat i forskellige rådgivende ingeniørvirksomheder som afdelingsleder inden for sundhedssegmentet.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor