Webinar om 'Mit Følgedyr'

​Har du lyst til at deltage i et webinar med dedikerede legeagenter og høre om projektet, der på engelsk hedder 'My Thunder Buddy'? Så sæt kryds i kalenderen den 21. november kl. 15.00.

Vent...

Det kan være en stressende oplevelse for et barn at få taget en blodprøve eller få et fjernet et plaster i forbindelse med procedurer på hospitalet. At få et følgedyr, som barnet skal hjælpe igennem den samme procedure, som de selv skal igennem, kan hjælpe med at reducere barnets angst og gøre oplevelsen mindre stressende, viser et projekt fra BørneRiget.

Nu har du chancen for at sidde derhjemme og høre mere om projektet, og hvordan 'Mit følgedyr' fungerer, samt stille spørgsmål til projektet. Deltag i et webinar med dedikerede legeagenter og hør om projektet, der på engelsk hedder 'My Thunder Buddy':

Webinaret foregår onsdag den 21. november kl. 15 i et internationalt netværk for legeagenter, kaldet #Playfutures. Det er gratis at deltage. Du skal blot oprette en profil på netværket, og det gør du her. 

Deltag og mød de to eksperter fra BørneRiget og Juliane Marie Centret, der er tovholdere på projektet: 

Klinikchef for Anæstesi- og Operationsklinikken, Torsten Lauritsen og leder af strategi og innovation i BørneRiget, Elisabeth Ginsberg.

Læs mere om webinaret LEGO Foundation's facebook.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor