Enhed for Mad og Drikke

Maden er vigtig for helbredet, især når man er syg og indlagt. Det er vores opgave at tilberede god mad, der bidrager til patienternes velbefindende og helbredelse.

Enhed for Mad og Drikke

​​

Enhed for Mad og Drikkes medarbejdere spænder fra ernæringsassistentelever til slagtere, bagere og kokke. Sammen har vi ansvar for at tilberede og levere mad af ernæringsmæssig kvalitet, der bidrager til patienternes velbefindende og helbredelse.

Hver dag tilbereder vi 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider til ca. 2.220 patienter. Det inkluderer ud over Rigshospitalet 2 matrikler også mad til Frederiksberg​​​​​ Hospital, Amager Hospital og 4 psykiatriske centre. Derudover tilbereder vi mad til Rigshospitalets 2 personalekantiner og caféerne.

Vi leverer hver uge ca. 1.500 kg kartofler, ca. 18.500 stk. frugt, ca. 9.700 liter mælk, 2.600 liter suppe og 2.650 liter dessert til hospitalet.​



Redaktør