Temadag om træthed - Tilmelding åben

​Mange med en skade på hjernen kender til træthed (fatigue), der kan være invaliderende og umiddelbart ikke til at slippe af med. Trætheden kan gøre det svært at få hverdagen til at hænge sammen.

Vent...

​​I samarbejde med Cervello A/S og Elsass Fonden afholder Videnscenter for Neurorehabilitering en temadag om fatigue for fagprofessionelle, der arbejder inden for neurorehabilitering.

​På temadagen får du som fagperson viden om fænomenet træthed hos mennesker med en skade på hjernen. Derudover vil du få kendskab til konkrete værktøjer til udredning og intervention, der kan anvendes i klinisk praksis.

Blandt oplægsholderne er Dr. Laura Brunton, fysioterapeut og adjunkt ved Western University, Canada, og Jan Stubberud, neuropsykolog, ph.d., lektor ved Oslo Universitet, Norge.

Derudover kan du møde neuropsykolog / ph.d.-studerende Frederik Dornonville de la Cour (som du kan se i videoen herunder) fra Cervello A/S.

📌 Det sker den 4/2-2022, kl. 09.00 – 16.00
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund.

Se hele programmet, og tilmeld dig her.

OBS: Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle-princippet. Deadline for tilmelding: 13/12-2021.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor