Stærkt tværfagligt samarbejde i Hjertecentret på Rigshospitalet

​På Rigshospitalet har et stærkt tværfagligt samarbejde i Hjertecentret med udgangspunkt i et forskningsprojekt samt Den Gode Genoptræningsplan (GGOP) og med Karin Spangsberg Kristensen fra Videnscenter for Neurorehabilitering som facilitator forbedret patientforløbet.

Vent...

​​Samarbejdet har skabt et sikkerhedsnet, der skal sikre hjertestopoverlevere bedre udredning og rehabilitering. Et hjertestop kan også påvirke hjernen og give kognitive vanskeligheder, der let kan overses i patientforløbet og blive en udfordring, når patienten efter udskrivelse skal vende tilbage til hverdagslivet.

Sikkerhedsnettet og indsatsen for hjertestopoverlevere bliver omtalt i det nye nummer af magasinet Helse, der er på gaden nu.

- Det var guld værd, at jeg var igennem den her udredning og screening, fordi det betød, at der blev givet nogle anbefalinger til kommunen om, hvad jeg har brug for af hjælp, fortæller Martin Clifforth, der for tre år siden fik hjertestop og blev behandlet på Rigshospitalet, til magasinet Helse.
 
Læs hele artiklen på side 58-59 i magasinet Helse.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor