Webinar: Genoptræningsplanen – specialiseringsniveauer og rehabiliteringspotentiale

​Få mere viden om genoptræningsplanens specialiseringsniveauer og inspiration til faglig vurdering af patientens genoptrænings- og rehabiliteringspotentiale på dette gratis webinar for fagprofessionelle i hjerneskaderehabiliteringen.

Tidspunkt Ikon
Dato: 07-04-2022
Tid: 13:30 - 15:00
Sted

​Online

​​

Videnscenter for Neurorehabilitering afholder et gratis webinar om genoptræningsplanen. Som deltager får du mere viden om genoptræningsplanens specialiseringsniveauer og inspiration til faglig vurdering af patientens genoptrænings- og rehabiliteringspotentiale. Du bliver kort introduceret til sundhedsloven og Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til genoptræningsplanen. Desuden får du eksemplar fra hverdagens praksis.

Forud for webinaret har videnscentret foretaget en meningsmåling på LinkedIn, der viste et ønske om mere viden om genoptræningsplanens specialiseringsniveauer og vurdering af rehabiliteringspotentiale.

Underviser: Karin Spangsberg Kristensen, programleder i Videnscenter for Neurorehabilitering og specialist i neurologisk fysioterapi. ​Karin Spangsberg Kristensen var i 2018-20 national projektleder på projekt 'GGOP - Den Gode Genoptræningsplan'. 

Målgruppe: Fagprofessionelle, der arbejder inden for hjerneskaderehabilitering.

Webinaret vil foregå via Microsoft Teams. 

Dagen før webinaret vil du modtage et link til systemet. Vi anbefaler, at du logger på 10 minutter før start, for at sikre at alt fungerer optimalt.

Webinaret vil ikke blive optaget og sendes derfor kun live den 7. april 2022 kl. 13.30 - 15.00.

Tilmeld dig via Confer​ence Manager​​
Redaktør