Konference: Fremtidens Neurorehabilitering

Videnscenter for Neurorehabilitering (VNR) markerer sin et-års-fødselsdag ved at afholde konferencen: Fremtidens neurorehabilitering: Hvor står vi i dag - og hvad bringer fremtiden?

Tidspunkt Ikon
Dato: 25-04-2022
Tid: 9:00 - 16:00
Sted

​Rigshospitalet, Blegdamsvej.

​​​​​

​I foråret 2021 blev Videnscenter for Neurorehabilitering etableret for at styrke neurorehabiliteringsindsatsen på tværs af sektorer. ​I anledning heraf afholder vi en konference om fremtidens neurorehabilitering. 

​Få indblik i de nyeste tendenser inden for neurorehabilitering

På konferencen gør vi status på neurorehabilitering anno 2022 og på det, vi i dag ved om indhold og effekt af neurorehabilitering. Men vi trækker også linjer fremad, tegner tendenser for fremtidens neurorehabilitering og ser på mulige barrierer. 

Som deltager på konferencen får du indblik i de nyeste tendenser og spirende projekter inden for neurorehabilitering. Der vil blive rig mulighed for at netværke.  

Hør spændende oplæg med eksperter

 Du kan blandt andet høre oplæg med: 

  • Cecilie Røe, der er professor og afdelingsleder ved Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering på Oslo University Hospital samt leder af Forskningssenter for habilitering og rehabiliteringstjenester ved Universitetet i Oslo (UiO). 
  • Fin Biering-Sørensen, der er klinisk professor ved Københavns Universitet og overlæge ved Afsnit for Rygmarvsskader, Afdeling for Hjerne- og Rygmarvsskader, Rigshospitalet
Målgruppe:
Fagprofessionelle, der arbejder inden for neurorehabilitering.​​​

Konferencen tager udgangspunkt i neurorehabilitering af mennesker med erhvervet hjerneskade eller rygmarvsskade.​

Pris pr. deltager: 
650,-

Tilmelding:

Se hele programmet

Tilmeldingen er lukket.

Redaktør