Uddannelse af sundhedsfaglige

​​​Læs om uddannelse af​ de faggrupper​, som arbejder med pleje og rehabilitering i Afdeling for Rygmarvsskader.

​​At være studerende i afdelingen

​Afdeling for Rygmarvsskader modtager løbende studerende inden for sygeplejerskeuddannelsen, social- og sundhedsuddannelsen, fysioterapeut-uddannelsen og ergoterapeutuddannelsen.

Som studerende i Afdeling for Rygmarvsskader i Hornbæk vil du blive en del af et tværfagligt team, der varetager behandling og rehabilitering af den rygmarvsskadede patient.

Du vil komme til at arbejde tværfagligt sammen med ergoterapeuter, fysioterapeuter, læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, social- og sundhedsassistenter, portører og medstuderende i afdelingen. Du vil indgå i dette samarbejde som en medspiller med dine kompetencer og monofaglige viden.

Du vil endvidere få mulighed for at samarbejde med patienterne om deres udvikling og målsætning gennem indlæggelsesforløbet.​

Der er ca. 70 studerende i praktik om året. Afdeling for Rygmarvsskader modtager studerende fra Københavns Professionshøjskole og SOPU København og Nordsjælland. Som studerende kan du på dit uddannelsessteds hjemmeside finde specifikke oplysninger om afdelingen. 


Redaktør