Udstillere ved NeuroRehab 2019

​Udstillere på markedspladsen ved NeuroRehab 2019.
Alle stande er fuldt bookede.

​Innovaid

Lancering af nyt produkt: ZenSens består af et antal kropsbårne bevægelsessensorer, der registrerer bevægelser over specifikke led og f.eks. orientering ved balanceøvelser. Den tilkoblestrådløst til en tablet eller PC, hvor brugeren vha. bevægelserne styrer forskellige computerspil. Borgeren og terapeuten kan følge udviklingen i øvelserne, og derved sikre at øvelserne bliver gennemført korrekt (compliance). Sensorerne monteres nemt på f.eks. arme og ben vha. de smarte selvlåsende siliconeremme. ZenSens kan konfigureres til at monitorere en eller flere kropsfunktioner samtidig afhængig af træningsplan og behov.

LEMCO Rehab & Fysio ApS

Hos LEMCO Rehab & Fysio kan du opleve vores nye Danske træningscykel (LEMCO Combi Bike Plus) der er egnet til genoptræning og træning for bl.a. neurologiske patienter. Træningscyklen har indbygget vores BEAT Teknologi der er mere velfungerende end ALLE træningscykler med motor til 99% af målgruppen. Læse mere på Lemco.eu

Brain+ ApS

Brain+ ApS er et prisvindende dansk sundhedsteknologi-firma specialiseret i digitale værktøjer og apps til neurorehabilitering af kognitive funktioner, ved hjælp af træning med neuro-spil og gamificeret adfærdsterapi, som leveres på Brain+ RECOVER app’en og platformen. Efter positive kliniske resultater i en række pilot-studier er Brain+ RECOVER nu ved at blive klinisk valideret i store randomiserede kontrollerede studier på områderne Depression, Hjerneskade og Parkinsons.

KR Hospitalsudstyr

Kig forbi den danske sengeproducent KR og oplev den multifunktionelle seng OPUS 5. En hospitals- og plejeseng, der kan kippe 0-10 grader til siderne og gå fra seng til stol, fra stol til udstigning med yderligere 18 cm sædeløft og fra udstigning til seng igen. Sengen har også forprogrammerede sidde-, hvile- og spisepositioner. For patienten en tryg base, der hjælper og motiverer til større aktivitet. For personalet et aktivt arbejdsredskab, der letter og effektiviserer plejearbejdet.

Cobi Rehab 

cobi rehab_200.pngCobi Rehab ”The Positioning Company”. Udvikler og levere hjælpemidler til neurologisk skadede patienter og borger. Deltagerne får mulighed for at få indblik i betydningen af 24 timers positionering i forbindelse med et neurologisk rehabiliteringsforløb. Samt afprøve vores positionerings koncept, som er specielt udviklet til neurologisk skadede patienter. 24 timers positionerings konceptet består af lejringspuder, madras og køresto. Disse vil vi præsentere og gennemgå på standen.

Elsass Fonden

elsass fonden_200.jpgElsass Fondens forskning er forankret i diagnosen Cerebral Parese (CP). Forskningen fokuserer på udvikling og anvendelse af nye teknologier i diagnosticering og behandling af CP og følgende behandling og træning. Vores forskning skal danne det fundament, der kan sikre en høj standard for behandling, pleje og tilbud til alle med CP og deres pårørende – nye behandlingsmetoder og teknologier udspringer fra vores forskning. Kom forbi og få en snak om vores viden og arbejde og få et indblik i teknologiske løsninger.

Arjo

Vi glæder os til at se jer til en præsentation af det multifunktionelle hjælpemiddel Sara Combilizer som bruges til tidlig mobilisering og rehabilitering. Vi ses på Arjo standen.

Fysioengros

Nustep maskinen er den ideelle træningsmaskine til brugere med Parkinson, Sclerose og borgere med hemiplegi. Maskinerne bruges til kredsløbstræning, mobilisering og styrketræning. Man kan træne trunkusstabilitet og koordinering. Maskinen er den mest brugte i kommunal genoptræning af neurologiske patienter.

Fysiodema ApS

Tyrosolution er computer-assisteret robot-udstyr til genoptræning af overekstremiteterne kombineret med kognitiv træning: Tyrosolution gør det muligt at øge effektivitet og kvalitet af genoptræning af overekstremiteterne. Tyrosolution gør det muligt at træne med mange repetitioner, med høj kvalitet og på kort tid ved hjælp af spil, der samtidigt gør, at det er sjovt.

Guldmann A/S

Guldmann leverer løsninger, der understøtter pleje, rehabilitering og træning af den neurologiske patient. På vores stand vil vi vise vores nye produktkoncept, som giver mulighed for at igangsætte den tidlige mobilisering og træning af den sengeliggende, stående og/eller gående neurologiske patient. Løsningerne er udviklet på basis af erfaringer fra bl.a. Hammel Neurocenter og Sclerosehospitalet i Haslev, hvor der arbejdes med Guldmanns løsninger til at understøtte den rehabiliterende tilgang samt de neurologiske behandlingsprincipper.
Redaktør