Kontakt Hukommelsesklinikken

Kontaktinformationer for Hukommelsesklinikken. 


Hukommelsesklinikken udsætter flere planlagte tider. Alle patienter med en tid inden for de nærmeste dage vil blive ringet op. 

For at mindske risiko for smitte med coronavirus udsætter Hukommelsesklinikken indtil videre en del planlagte tider. Klinikken er dog åben for visse uopsættelige besøg, og nogle af de planlagte skanninger af hjernen vil blive gennemført som planlagt. 

Alle de berørte patienter og pårørende vil blive kontaktet telefonisk. Mange vil blive tilbudt telefonkonsultation som erstatning for besøg i klinikken. Har du fået aflyst dit besøg, vil du senere blive tilbudt en ny tid. Kontakt os, hvis du i mellemtiden får forværring af dine symptomer. 

Har du fået en tid i klinikken på Juliane Maries Vej beder vi om, at der højst følger en pårørende med som ledsager. Indgangsdørene og elevatorerne til klinikken er aflåst. 
Når du ankommer, skal du derfor ringe til os på 35456911 for at blive lukket ind.

Vores telefoner er åbne i lukkeperioden indenfor normal telefontid. 

Parkering ved Juliane Maries Vej

Kun patienter, der har modtaget en hvid én-dagsparkeringsbillet sammen med indkaldelsen, må parkere på parkeringspladser til patienter på Rigshospitalets område - i hverdage mellem kl. 06.30 og 14.45.

Patienter, der ikke har modtaget en hvid én-dagsparkeringsbillet, må ikke parkere på Rigshospitalets område, men henvises til de offentlige veje: Juliane Maries Vej, Frederik V's Vej og Edel Sauntes Allé -hvilket betyder, at du skal købe P-billet. Fra kl. 14.45 er du dog velkommen til at benytte de gratis P-pladser på Rigshospitalets område.

Patienter og andre besøgende, der er gangbesværede, kan anvende kørestols-slisken og elevator til opgang 69 - på bagsiden af bygningen - med indkørsel fra Henrik Harpestrengsvej. Der er også mulighed for afsætning (parkering op til 15 min) ved elevatorindgangen.

Offentlig transport

Buslinjerne: 3a, 6A, 42, 150S, 173E, 185, 94N kører til Rigshospitalet.
Klik på "Vis busholdepladser" på vores oversigtskort for at se de specifikke holdepladser.

Brug Rejseplanen, når du skal til Blegdamsvej


Redaktør