TCI Daghospitalet

​TCI Dagshospitalet er et ambulant tilbud og en del af Apopleksienheden på Rigshospitalet - Glostrup. Vi behandler patienter med forbigående blodpropper i hjernen.

Formålet med dit forløb i TCI Daghospitalet er at stille den rigtige diagnose så hurtigt som muligt, så den rette behandling kan iværksættes. Du vil typisk skulle møde op i Daghospitalet 1-3 gange.

Undersøgelser

Du vil som det første få foretaget forskellige undersøgelser. Blandt andet en MR scanning af hjernen og du vil få påsat udstyr (Holtermonitorering), som kan registrere din hjerterytme. 

Forbered dig på ventetid i løbet af dagen

Dit program for dagen består af flere dele. Forbered dig derfor på, at der kan være ventetid indimellem afhængig af hvor mange undersøgelser du skal til. Medbring gerne en bog, et blad eller anden underholdning, så er du forberedt, hvis der er ventetid. Der tilbydes kaffe, the, vand, frugt og en sandwich i Daghospitalet.

Sådan finder du os

TCI Daghospitalet ligger på afsnit 25. Benyt indgang 1 eller 3 og tag en elevator i rød opgang til 5. sal, hvor afsnit 25 ligger. Vi vil bede dig om at henvende dig ved sekretæren på afsnit 25 for at melde din ankomst. 


Redaktør