​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Sengeafsnit og andre afsnit i Neuroanæstesiologisk Klinik

Neuroanæstesiologisk Klinik har ​sengeafsnit både på Blegdamsvej og i Glostrup. Vær ​opmærksom på, hvor sengeafsnittet er placeret. ​​​


​​​

Anæstesiafsnittet

Anæstesiafsnittet bedøver hospitalets patienter, der skal opereres eller undersøges på Rigshospitalet - Glostrup. Anæstesiafsnittet ligger i Glostrup. 

Dagkirurgi og opvågning, afsnit 23

Dagkirurgi og opvågning, afsnit 23 modtager årligt ca. 4300 patienter, der har gennemgået en operation eller undersøgelse på Rigshospitalet - Glostrup, og som efterfølgende har behov for tæt observation efter bedøvelsen. 

Intensiv, afsnit 13

​Intensiv, afsnit 13 modtager patienter med behov for tæt overvågning og understøttende behandling​. Afsnittet ligger i Glostrup. 

Operation 6023

​Operation 6023 assisterer med bedøvelse og overvågning ved alle typer af neurokirurgiske operationer. Operation 6023 ligger på Blegdamsvej. 

Hjerne- og Nervesygdomme, Intensiv Behandling 6021

​Hjerne- og Nervesygdomme, Intensiv Behandling 6021 behandler alvorligt syge patienter med skade eller sygdom i centralnervesystemet. Patienter der har behov for meget tæt overvågning og ofte behandling med respirator, blodtryksstimulerende medicin eller stærk krampestillende medicin. Hjerne- og Nervesygdomme, Intensiv Behandling 6021 ligger på Blegdamsvej.