​​

Om Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte

Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte har ansvaret for patienter, der skal bedøves ved operation.  Afdelingen behandler kroniske smertepatienter og patienter med vejrtrækningshandicap. 
Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte har aktiviteter både på Blegdamsvej og i Glostrup.​

Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte har ansvaret for patienter, der skal bedøves i forbindelse med operation. 

To af afdelingens specialiserede enheder er Respirationscenter Øst, hvor vi tager vi os af børn og voksne, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicap, og Tværfagligt Smertecenter og Smerteklinikken, hvor vi tilbyder en helhedsorienteret behandling af patienter med kroniske smerter.

Klinikker

  • Respirationscenter Øst: har 12 sengepladser til patienter med kroniske vejrtrækningshandicap samt en stor ambulatorievirksomhed til patienter med hjælp til vejrtrækning i hjemmet (respirator, CPAP eller NIV). 
  • Smerteklinikken - Glostrup: behandler voksne patienter med CRPS - Complex Regional Pain Syndrome.
  • Tværfagligt Smertecenter:​ behandler patienter med kroniske smerter. Behandlingen er individuel og helhedsorienteret og tilrettelægges på baggrund af de fysiske, psykologiske og sociale forhold, der er påvirket af smertetilstanden. ​​
Redaktør